Foloseste corect robotul de bucatarie Baby Brezza One Step Baby Food Maker!

Mancarea copilului tau este bine pregatita daca utilizezi corect robotul de bucatarie Baby Brezza One Step Baby Food Maker Deluxe. Cea mai buna modalitate de a afla cum uitilzam sa-l utilizam corect…este prin consultarea manualului de instructiuni al aparatului pus la dispozitie chiar de catre BabyBrezza.

Iti recomandam inca de la inceput sa citesti cu atentie instructiunile manualului inainte de utilizarea robotului.
Cand utilizezi robotul nu atingi suprafetele incinse, intotdeuna folosesti manerele, iar pentru a te proteja impotriva socurilor electrice, eviti sa introduci cablul, stecherul sau aparatul in apa sau in alt lichid.
Supravegheaza aparatul daca este utilizat de copii sau functioneaza in apropierea acestora.
Cum procedezi de regula cu majoritatea electrocasnicelor, deconectezi aparatul de la sursa de curent atunci cand nu il utilizezi sau inainte sa il cureti. Astepti sa se raceasca inainte sa-i introduci sau sa ii scoti componentele.
Echipa Baby Brezza nu recomanda utilizarea altor accesorii, nerealizate de producator, fiindca exista riscul ca acestea sa provoace incendii, electrocutari, etc
Stabilitatea aparatului este un element de siguranta. Utilizeaza aparatul pe o suprafata plana si asigura-te ca sub el nu exista resturi si, pentru stabilitate, ca piciorusele din cauciuc ale acestuia ating bine suprafata pe care este asezat.
Robotul de bucatarie Baby Brezza One Step Baby Food Maker este doar pentru uz casnic de aceea te rugam sa nu il lasi in aer liber.
De asemenea, este important sa nu lasi cablul sa stea peste marginea mesei sau sa atinga suprafete incinse.
Acorda o atentie deosebita atunci cand muti un recipient care contine lichide fierbinti si nu aseza aparatul in apropierea unor electrocasnice care degaja caldura.
Foloseste robotul doar pentru ceea ce este construit si nu il utiliza fara mancare in vas sau in alte moduri.
Atentie! Nu utiliza aparatul daca observi ca stecherul sau cablul sunt deteriorate. Nu utiliza aparatul daca acesta functioneaza defectuos sau vezi ca a fost deteriorat in orice mod.
Robotul One Step Baby Food Maker are o priza polarizata (o lama mai lata decat cealalta). Producatorul l-a construit pentru a reduce riscul de electrocutare, iar stecherul este conceput astfel incat sa poata fi introdus in priza doar intr-o singura directie. Daca acesta nu se fixeaza complet in priza, inverseaza stecherul. Daca tot nu se fixeaza complet, contacteaza un electrician calificat. Nu modifica sub nicio forma structura stecherului. Inainte de a-l scoate din priza, verifica daca aparatul este oprit.
In momentul in care ai nevoie sa utilizezi robotul cu un prelungitor, asigura-te ca este unul adecvat. Prelungitorul trebuie sa fie pozitionat astfel incat sa nu treaca peste marginea blatului unde poate fi tras accidental sau in joaca de catre copii.
Alegerea temperaturii la care este gatita mancarea pentru copil este un detaliu important. De regula aceasta nu ar trebui sa depaseasca temperatura corpului. Astfel ca inainte da a-i fi data copilului, asigura-te ca mancarea este la temperatura optima.
Nu uita sa deconectezi aparatul de la priza inainte de a consuma alimentele facute cu el. De asemenea, nu lasa cablul la indemana copiilor.

In timpul functionarii robotului, evita contactul cu elementele mobile si mai ales nu indeparta niciodata capacul in timp ce aparatul este in functiune! Poti risca sa iei contact cu mancarea fierbinte sau resturi sa sara din aparat. Pentru a evita accidentele foloseste cu atentie robotul si nu uitati ca lama interioara are 4 muchii pentru taiere, fiind foarte ascutita. Instaleaza si curata componentele doar atingand partea din plastic. Nu incerca sa demonezi componentele arborelui de rolire.

Evita sa maruntesti alimente tari in acest aparat. Pentru morcovi si cartofi, dar si alte legume tari, apeleaza la functia pentru aburi si pasare, insa pentru alimentele moi, precum bananele si fructele de padure, foloseste doar functia de pasare.

Daca capacul vasului este deschis sau vasul este scos de pe baza in timpul utilizarii, aparatul se va opri automat cu sunete acustice succesive. Daca vasul si capacul vor fi repozitionate in maxim 5 secunde din momentul indepartarii, aparatul va relua procesul intrerupt. In caz contrar, va ramane in modul de aseptare. Daca rezervorul de aburi ramane fara apa in timp ce gatesti cu robotul, instalatia de incalzire se va opri, iar aparatul va emite 5 sunete acustice intermitente. Trebuie sa adaugi apa in rezervor pentru reluarea functionarii.

Daca respecti acesti pasi si acorzi atentie detaliilor cuprinse in manualul robotului de bucatarie Baby Brezza One Step Baby Food Maker, aparatul te va ajuta mult timp sa-i gatesti copilului, economisind efort si timp pretios. In plus, Baby Brezza iti pune la dispozitie retete inedite pe care sa le aplici folosind robotul de bucatarie One Step Baby Food Maker.