Formulele Milupa Milumil compatibile cu Espressorul Formula Pro Advanced

Update Februarie 2024: Producatorul recomanda verificarea setarii pentru fiecare formula pe site-ul lor oficial, astfel:
1. dati click pe fotografia Espressoarelor
2. selectati ca si regiune Europa (A)
3. alegeti brandul formulei (B)
4. selectati tipul de formula (C)

De ceva timp testeaza BabyBrezza Europa formulele si le incarca pe site impreuna cu fotografiile cutiilor de lapte praf + se poate scana codul de bare de pe cutia de lapte praf sau cauta setarea introducand numarul de sub codul de bare si apasand butonul Search):
https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings

Martie 2023. Raspund unei noi intrebari pe care am primit-o din partea unei mamici si anume daca se potriveste formula de lapte praf de la Milupa Milumil  (cu DHA) de etapa 1 cu aparatul de lapte praf de la Baby Brezza Formula Pro Advanced.

Da, este compatibila, toate formulele de la Milupa sunt compatibile cu aparatul de lapte praf.
Pentru ca in ultimul timp sunt multe formule nou aparute / upgrade-uri de formule, va recomandam sa ne trimiteti o fotografie cu cutia de lapte praf si va confirmam setarea pe butonul de pudra (pe whatsapp pe numarul 0720.831.688 – Luni – Vineri 9-18 sau pe email contact@bebenou.ro).

Avantajul pe care il are Espressorul Formula Pro Advanced de la BabyBrezza este ca se pot calibra formulele local, direct la BabyBrezza Romania. Astfel toate formulele  aparute  recent sunt calibrate si comunicate mai apoi de catre BabyBrezza Romania spre BabyBrezza Franta (distribuitorul in Europa).

De obicei, toate formulele recente ce apar in Europa sunt centralizate si actualizate si in site-ul lor de catre BabyBrezza Europa periodic, acolo unde le puteti gasi si dumneavoastra. Insa cum formulele sunt actualizate de catre BabyBrezza Europa in ultima luna, este posibil ca noi sa le avem deja setate pe aparat inainte ca ele sa fi fost actualizate in site-ul lor.

Setarea pe butonul de pudra este corespondenta cu cupa dvs de lapte din cutie (calibrarea se face in raport de gramajul cupei si de densitatea formulei, dar explicat simplu…cu fiecare apasare pe butonul de pudra de la 1 la 10 mariti cupa la interiorul aparatului astfel incat sa fie la fel de mare ca aceea pe care o aveti in cutia de lapte praf).

Aparatul, cat timp ati setat corect butonul de pudra, va dozeaza mai exact pudra decat o faceti dvs manual. Stiu de la baietii de la service care calibreaza formulele noi ca atunci cand urmeaza instructiunile de pe cutie (pe majoritatea scrie „razuiti cupa de marginea cutiei”) ajung pe cantar 0.6-0.8-1 g de pudra in plus, deci manual ii faceti formula putin mai concentrata decat scrie pe cutie, aparatul va face cat scrie pe cutie ca are cupa.

Insa tot pe cutia de lapte scrie de obicei ca abaterea / toleranta acceptata fara a influenta alimentatia copilului este de 1 g la 60 ml, deci e ok si daca ii faceti manual formula, nu se intampla nimic, in loc de 2.5-3 ore va cere probabil de mancare la 3-3.5 ore.

Si da, daca selectati 60 de ml… aparatul stie sa dozeze 2 cupe, la 90 de ml da drumul in palnie la 3 cupe, la 120 …4 cupe…si tot asa, la fiecare 30 de ml selectati in plus mai dozeaza inca o cupa.

Formula de lapte praf Milupa Milumil 1 DHA, are pe aparat setarea cu numarul 4:

Milupa Milumil 1 DHA 4

 

Gasiti si alte informatii despre Espressorul Formula Pro Advanced de la BabyBrezza, accesand link-ul (click aici)

Caracteristici Generale

  • măsoară 9 dimensiuni de biberon: 60/90/120/150/180/210/240/270/300 mililitri, setare din 30 în 30 de ml pe care vechiul espressor nu o avea
  • tipuri de biberon compatibile: toate
  • tipuri și mărci de lapte praf compatibile: toate
  • compartiment pentru depozitarea laptelui praf: etanș
  • compartiment pentru apa: detașabil
  • compartiment pentru lapte praf: detașabil
  • pâlnie de amestecare: detașabilă, ușor de curățat

Dimensiunile espressorului

  • Înălțime 38 cm/ lățime 24 cm/ grosime 18 cm
  • Ambalat: Înălțime 47,5 cm/ lățime 26 cm/ grosime 45,7 cm
  • Greutate 3,5 kg
  • Culoare: alb cu negru
  • Elemente care intră în contact cu hrana: Polypropylene, ABS, silicon.
  • Vârstă + 0 Luni
De asemenea, pe piata din Romania exista si formula de lapte praf de la Milupa Milumil de etapa 2 (fara DHA).

Aceasta este calibrta pe aparat si este compatibila cu aparatul formula pro Advanced. Vedeti mai jos setarea acesteia pe butonul de pudra: 

Milupa Milumil 2 etapa 2 setare 5

 

EU Milupa (RO) Milumil 3+ URSULET 4

 

EU Milupa (RO) Milumil 3+ ELEFANT 3

 

 

Acest articol a fost scris in martie 2023 si are scop consultativ / informativ; el da share experientei noastre de utilizatori de aparat de lapte praf Baby Brezza, experientei de parinte si informatii aflate de la personele ce calibreaza formulele noi aparute in Romania, pe aparatul Formula Pro Advanced.