Formule de lapte praf Similac compatible cu Formula Pro Advanced

noiembrie 2022. 

Formulele de lapte praf Similac Gold

Pentru ca exista utilizatori ai espressorului Formula Pro Advanced BabyBrezza care achizitioneaza aceste formule din Marea Britanie si ne-au intrebat setarea pe butonul de pudra, o sa las mai jos setarea din tabelul BabyBrezza oficial.

Setarea pentru Similac Gold Abott First Infant Milk:

 

Setarea pentru Similac Gold Abott Gold 2 FL:
Setarea pe butonul de pudra Similac Alimentum: 

 

Iar pentru utilzatorii de espressor BabyBrezza care achizitioneaza Similac Gold din Statele Emirate Arabe, setarile pe butonul de pudra sunt: 

Formula Similac Gold HMO 1 are setarea 4 pe butonul de pudra

Formula Similac Gold HMO etapa 2 are stearea 5 pe butonul de pudra

Si formula de lapte Similac Gold HMO de etapa 3 (12+) are setarea 4 pe butonul de pudra

Iar pentru ca pe piata din Romania in ultimul timp au tot aparut multe formule noi de lapte praf iar unele mai vechi au fost imbunatatite, pentru a fi siguri de setarea corecta a formulei pe butonul de pudra, recomandam sa ne trimiteti cutia de lapte praf pentru a va confirma setarea, la numarul nostru de WhatsApp 0720.831.688, în zilele lucrătoare între orele 9 și 18, sau prin e-mail la adresa contact@bebenou.ro.
Cum setam butonul de pudra?
Pentru ca multi utilizatori care incep sa foloseasca espressorul Formula Pro Advanced nu reusesc sa seteze corect butonul de pudra, urmand sa creada ca espressorul nu ar functiona bine, o sa las mai jos un ghid de setare a formulei pe butonului de pudra, care sa va ajute. 

Butonul de pudră vă permite să ajustați cantitatea de lapte praf în funcție de capacitatea cupei și densitatea formulei de lapte praf.

Cu fiecare rotație a butonului de pudră, de la 1 la 10, capacitatea internă a aparatului (adică cantitatea de pudră) crește astfel încât să se alinieze cu cantitatea specificată în cupa din cutia de lapte praf.

Prin setarea corectă a butonului de pudră, aparatul va fi capabil să dozeze pudra cu o precizie mai mare decât ati putea realiza manual.

Procesul de calibrare pentru noile formule implica efectuarea a 10 teste consecutive cu aparatul și 10 teste manuale, în conformitate cu instrucțiunile furnizate pe ambalajul produsului.

Se sugerează adesea pe cutiile de lapte praf ca pudra să fie răzuită de marginea cutiei.

Însă, această metodă poate conduce la adăugarea de pudră suplimentară, cu o cantitate de 0,6-0,8-1 g, deoarece pudra se comprimă în cupă în timpul răzuirii.

Deși formula de lapte praf preparată manual poate fi puțin mai concentrată decât cea indicată pe cutie, aceasta încă se încadrează în toleranța de 1 g la 60 ml specificată pe ambalajul de lapte praf.

Automat, aparatul adaugă o cupă suplimentară la fiecare 30 ml în plus.

Este esențial de înțeles că setarea butonului de pudră nu este legată de numărul de cupe de măsurare utilizate, ci de cantitatea de lapte praf (reprezentată de dimensiunea cupei din interiorul aparatului).

 

Acest articol a fost scris in noiembrie 2022 cu scop informativ si pentru a impartasi experienta de parinti, de utilizatori a espressorului Formula Pro Advanced si a persoanelor care se ocupa de calibrarea formulelor pe espressorul Foemula Pro Advanced.