Invata sa-i gatesti copilului tau cu robotul de bucatarie Baby Brezza One Step Baby Food Maker!

Inainte sa gatesti pentru prima data copilului tau cu robotul de bucatarie Baby Brezza One Step Baby Food Maker curata toate componentele robotului. Mancarea este gustoasa si poate fi gatita de catre robot in functie de cat de atenti suntem in utilizarea aparatului. Diversificarea nu este grea daca o facem cu pasi mici, cu grija si cu ajutorul robotului.

Poti incepe cu rezervorul de apa pe care il poti scoate daca apesi butonul de deblocare si mai apoi ridici recipientul. Scoti capacul rezervorului si il alimentezi cu apa. Dupa umplere, rezervorul se aseaza inapoi pe baza. Pentru a-l fixa trebuie sa apesi ferm pe el.

La urmatorul pas pozitionezi lama in vas fixand-o pe arborele de rotire. Apoi se adauga ingredientele tocate in vas. Nu uita sa consulti in prealabil ghidul de retete pentru a respecta cantitatile recomandate. Manualul Baby Brezza One Step Baby Food Maker iti pune la dispozitie detalii pentru accesarea panoului de control (ultima pagina).

Pentru folosirea functiilor Aburi si Pasare, in special la alimentele mai tari, Baby Brezza One Step Baby Food Maker amesteca automat dupa abur. Apasa in mod repetat butonul pana ce selectezi timpul de gatire dorit. Manualul ne spune ca fiecare apasare adauga 5 minute la timpul de gatire, iar timpul maxim de gatire este 30 minute.

Apasa Start pentru a incepe ciclul automat de aburi + pasare. Odata ce ciclul de aburi este complet, ciclul de pasare va porni pentru 30 de secunde si apoi aparatul se va opri. Pentru o consistenta mai fina apasa si tine apasat butonul Pasare pentru a prelungi durata ciclului. Inainte de utilizare verifica capacul vasului care trebuie fixat corect si nu-l indeparta in timp ce lama este in miscare.

Daca doresti doar functia Abur, fara ciclul automat de pasare, apasa repetat butonul Abur destinat acestei functii pana ce atingi la timpul dorit. Apasa butonul Start pentru a incepe ciclul pentru abur. Robotul va emite avertizari sonore de 3 ori si se va opri automat atunci cand ciclul va fi complet.

Pentru functia Doar Pasare capacul trebuie sa fie blocat pe vas. Apasa si mentine apasat butonul Start pana ce mancarea din interiorul vasului ajunge la consistenta dorita. In acest caz nu scoate capacul cand lama este in miscare pentru a evita accidentele.

Respectand instructiunile pentru functia Doar Abur de mai sus la One Step Baby Food Maker poti apela la aceasta functie pentru dezghetare si reincalzire.

One Step Baby Food Maker

 

Pentru siguranta ta nu bloca lama prin rotirea sau impingerea acesteia. In plus, verifica daca arborele de rotire si garnitura arborelui de rotire sunt introduse corect in vas inainte sa pornesti functia pentru Aburi sau Pasare. Risti sa produci in timp deteriorarea bazei in cazul in care folosesti robotul fara arborele de rotire si fara garnitura acestuia.

Baby Brezza One Step Baby Food Maker

 

La robotul One Step Baby Food Maker capacul trebuie fixat pe vas si in acest scop este nevoie sa-l pozitionezi ca in imaginea de mai jos, iar apoi sa-l rotesti in sensul invers acelor de ceasornic. Totodata, verifica  daca sigurantele de pe capac se aliniaza cu fantele din partea frontala a vasului, manerului si a bazei aparatului. Fixarea capacului si a vasului pe baza se face prin rotirea vasului invers sensului acelor de ceasornic. Deblocarea vasului de pe baza se face in sensul acelor de ceasornic. Rotiti capacul in sens invers acelor de ceasornic pentru a-l bloca pe vas si in sensul acelor de ceasornic pentru a-l indeparta de pe vas.

One Step Baby Food Maker