Laptele praf Nestle Pre NAN este compatibil cu espressorul Formula Pro Advanced?

Update Februarie 2024: Producatorul recomanda verificarea setarii pentru fiecare formula pe site-ul lor oficial, astfel:
1. dati click pe fotografia Espressoarelor
2. selectati ca si regiune Europa (A)
3. alegeti brandul formulei (B)
4. selectati tipul de formula (C)

De ceva timp testeaza BabyBrezza Europa formulele si le incarca pe site impreuna cu fotografiile cutiilor de lapte praf + se poate scana codul de bare de pe cutia de lapte praf sau cauta setarea introducand numarul de sub codul de bare si apasand butonul Search):
https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings

Later edit mai 2023:

Datorită faptului ca in ultima perioada au aparut multe noi formule de lapte praf pe piata, iar unele dintre cele vechi au fost îmbunătățite, vă recomandăm să trimiteți o poză cu ambalajul de lapte praf pentru a va putea ajuta si confirma setarea butonului de pudra,  la numarul de WhatsApp 0720.831.688, în zilele lucrătoare între orele 9 și 18, sau prin e-mail la adresa contact@bebenou.ro

Acest text este redactat cu scop informativ in ianuarie 2021. Pentru informatii permanent actualizate va rugam sa accesati formularul online dedicat formulelor de lapte compatibile, prezent pe websiteul babybrezza.com. Astfel, selectati espressorul Formula Pro Advanced, apoi Uniunea Europeana, alegeti Brandul folosit si tipul de formula – selectati formula generica, apoi stage/varsta si setarea/la ce numar este configurata formula.

Mai jos vom detalia compatibilitatea laptelui praf Nestle Pre NAN cu espressorul de lapte praf Formula Pro Advanced de la BabyBrezza. Brandul de lapte praf Nestle Pre NAN cuprinde urmatoarele formule: Discharge, HA Stage 2, Not Specified si Stage 2 – DHA.

Nestle Pre Nan

 

La formula Nestle Pre NAN Discharge pentru etapa Pre alegeti setarea 5.

Nestle Pre Nan Discharge

 

Formula Nestle Pre NAN HA Stage 2 are setarea 5 (pentru etapa marcata pe cutie – de la nastere).

Nestele pre nana HA Stage 2

 

Nestle Pre NAN Not Specified (nu are pe cutie specificat Discharge, HA Stage 2 sau Stahe 2 – DHA) are setarea 6 corespunzatoare etapei de la nastere.

Not Specified

 

Pentru formula Nestle Pre NAN Stage 2 DHA alegeti setarea 5 pentru etapa de la nastere.

Nestle Pre Nan Stage 2 DHA

 

Formulele discutate in articol se pot modifica ca densitate si exista posibilitatea sa apara altele noi periodic. Din acest motiv, inainte de a pune in functiune espressorul Formula Pro Advanced BabyBrezza, va recomandam sa consultati aici lista actualizata a acestora si a setarilor aparatului. Insistam pe consultarea site-ului babybrezza.com, singura sursa oficiala cu date actualizate.