Laptele praf Nestle Pre NAN este compatibil cu espressorul Formula Pro Advanced?

Acest text este redactat cu scop informativ in ianuarie 2021. Pentru informatii permanent actualizate va rugam sa accesati formularul online dedicat formulelor de lapte compatibile, prezent pe websiteul babybrezza.com. Astfel, selectati espressorul Formula Pro Advanced, apoi Uniunea Europeana, alegeti Brandul folosit si tipul de formula – selectati formula generica, apoi stage/varsta si setarea/la ce numar este configurata formula.

Mai jos vom detalia compatibilitatea laptelui praf Nestle Pre NAN cu espressorul de lapte praf Formula Pro Advanced de la BabyBrezza. Brandul de lapte praf Nestle Pre NAN cuprinde urmatoarele formule: Discharge, HA Stage 2, Not Specified si Stage 2 – DHA.

Nestle Pre Nan

 

La formula Nestle Pre NAN Discharge pentru etapa Pre alegeti setarea 5.

Nestle Pre Nan Discharge

 

Formula Nestle Pre NAN HA Stage 2 are setarea 5 (pentru etapa marcata pe cutie – de la nastere).

Nestele pre nana HA Stage 2

 

Nestle Pre NAN Not Specified (nu are pe cutie specificat Discharge, HA Stage 2 sau Stahe 2 – DHA) are setarea 6 corespunzatoare etapei de la nastere.

Not Specified

 

Pentru formula Nestle Pre NAN Stage 2 DHA alegeti setarea 5 pentru etapa de la nastere.

Nestle Pre Nan Stage 2 DHA

 

Formulele discutate in articol se pot modifica ca densitate si exista posibilitatea sa apara altele noi periodic. Din acest motiv, inainte de a pune in functiune espressorul Formula Pro Advanced BabyBrezza, va recomandam sa consultati aici lista actualizata a acestora si a setarilor aparatului. Insistam pe consultarea site-ului babybrezza.com, singura sursa oficiala cu date actualizate.