Nestle NAN ExpertPro Lactose Free e compatibil cu Espressorul Formula Pro Advanced?

Aprilie 2023.

Pentru ca suntem adeseori intrebati despre formulele de la Nestle, si anume despre compatibilitatea lor cu aparatul de lapte praf Formula Pro Advanced de la BabyBrezza (noul model),  astazi voi vorbi despre formula de lapte praf de la Nestle NAN ExpertPro Lactose Free (fara lactoza).

Formula a fost calibrata (vezi setarea pe butonul de pudra mai jos) si este compatibila cu espressorul Formula Pro Advanced (vechiul model de aparat de la BabyBrezza – Formula Pro nu se mai produce din 2019).

-Acum, datorita noului Formula Pro Advanced, toate formulele noi care apar pe piata pot fi calibrate local in service-ul celor de la Baby Brezza Romania.

Setarea pe butonul de pudra pentru Nestle NAN ExpertPro Lactose Free (etapa de la nastere) este 5
Nestle NAN (RO) ExpertPro Lactose Free etapa From Birth setarea 5

 

ATENTIE!
Pentru ca tot au apărut mai multe formule noi sau cele vechi au fost îmbunătățite în ultima vreme, pentru siguranta dvs va recomandăm să ne trimiteți o fotografie a cutiei de lapte praf pentru a vă confirma setarea pe butonul de pudră prin intermediul aplicației WhatsApp, la numărul 0720.831.688, de luni până vineri, între orele 9 și 18, sau prin e-mail la adresa contact@bebenou.ro.
Setarea pe butonul de pudra  Formula Pro Advanced: 

Setarea pe butonul de pudra este corespondenta cu cupa dvs de lapte din cutie.

Calibrarea se face in raport de gramajul cupei si de densitatea formulei.

Explicat simplu..cu fiecare apasare pe butonul de pudra de la 1 la 10 mariti cupa la interiorul aparatului astfel incat sa fie exact cat aveti cupa in cutie.

Aparatul, cat timp ati setat corect setarea pe butonul de pudra, va dozeaza mai exact pudra decat o faceti dvs manual.

Stiu de la baietii de la service care calibreaza formulele noi ca atunci cand calibreaza formulele, fac 10 testari consecutive cu aparatul si 10 testari consecutive manual urmarind instructiunile de pe cutie.

Pe majoritatea cutiilor scrie „razuiti cupa de marginea cutiei”. Cand fac asta pe ajung pe cantar 0.6-0.8-1 g de pudra in plus, pentru ca se taseaza in cupa. Desi manual ii faceti formula putin mai concentrata decat scrie pe cutie, aparatul va face exact cat scrie pe cutie.

Tot pe cutia de lapte scrie ca toleranta este de 1 g la 60 ml, deci e ok si daca ii faceti manual formula, nu se intampla nimic. In loc de 2.5-3 ore bebelusul  va cere probabil de mancare la 3-3.5 ore.

Uneori primim intrebarea daca 60 ml si 2 cupe inseamna sa seteze butonul de pudra pe valoarea 2.

Raspunsul este nu.  Daca selectati 60 de ml aparatul stie sa dozeze 2 cupe (de marimea celei selectate pe butonul de pudra), la 90 de ml elibereaza in palnie la 3 cupe, la 120ml dozeaza 4 cupe si tot asa, la fiecare 30 de ml selectati in plus mai adauga inca o cupa.

Acest articol a fost scris in aprilie 2023 si da share experientei noastre de utilizatori de aparat de lapte praf BabyBrezza, experientei de parinte (si a informatiilor aflate de la persoanele ce calibreaza pe aparatul Formula pro Advanced formulele noi aparute in Romania si au scop consultativ / informativ).

Acum puteti gasi si Pachet Bebe Start – Espressor lapte Formula Pro Advanced + Robot One Step Baby Food Maker Deluxe de la Baby Brezza dand click aici 

Update Februarie 2024: Producatorul recomanda verificarea setarii pentru fiecare formula pe site-ul lor oficial, astfel:
1. dati click pe fotografia Espressoarelor
2. selectati ca si regiune Europa (A)
3. alegeti brandul formulei (B)
4. selectati tipul de formula (C)

De ceva timp testeaza BabyBrezza Europa formulele si le incarca pe site impreuna cu fotografiile cutiilor de lapte praf + se poate scana codul de bare de pe cutia de lapte praf sau cauta setarea introducand numarul de sub codul de bare si apasand butonul Search):
https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings