Paturi pentru copii la comanda personalizate cu Patrula Catelusilor

Acest articol este scris in mai 2023 drept urmarea a numarului tot mai mare de parinti care ne intreaba ce paturi sa cumpere pentru copilul care are 2-3-4 ani si nu vrea sa doarma singur sau doarme in patul parintilor. 

Paturile personalizate facute la comanda cu personajul favorit al copilului au aparut tocmai din aceasta nevoie a parintelui de a determina copilul sa doarma singur impreuna cu personajul favorit. Majoritatea paturilor le facem pe PAL alb insa daca este nevoie putem sa facem si pe alte nuante de PAL (pentru asta se achita un cost suplimentar).

Pat din gama Start cu imprimeu Patrula Catelusilor pt copii 2-8 ani, 2-12 ani fara sertar

Dimeniunile paturilor pe care le avem pe site sunt calculate de catre arhitect astfel incat greutatea sa fie distribuita uniform iar patul sa poata sustine chiar si 120 kilograme (pe langa copil sa sustina si adultul in cazul in care acesta are nevoie sa se aseze in pat langa copil pentru a-i citi, pentru a-l adormi, sa il mangaie cand copilul e bolnav, racit, etc).

In site-ul BebeNou in categoria de paturi pentru copii veti gasi varianta de paturi pentru copii 2-8 ani, 2-12 ani cu imprimeu pe capete (aceasta se realizeaza intr-un termen mic de executie fiind pe PAL alb standard) dar si Categoria Paturi tip Masina (2-8, 2-12, 2-16 ani).

Aceste paturi cu personaje ajuta copilul sa doarma singur;  putem invata copilul ca in somn pleaca in misiune alaturi de personajele sau eroii favoriti, care ii vegheaza in somn sau ii ajuta sa viseze frumos. In acest fel copilul accepta mai usor sa doarma separat de parinti.

Pat la comanda cu sertar, imprimeu Patrula Catelusilor

Paturile se fac la comanda, dureaza cateva zile sa se realizeze pentru ca sunt mai multe etape de executie: se comanda PAL, se debiteaza pe dimeniunea aleasa de client, se cantuiesc, se comanda imprimeul dorit de client, dupa care urmeaza montarea paziilor, imprimarea  si uscarea imprimeului abia apoi se ambaleaza si se expediaza catre client.

Fiecare livrare are cate 4-5 colete in raport de modelul de pat ales.

Majoritatea modelelor de pat au variante pentru copii 2-8 ani sau 2-12 ani. Variantele fara sertar sunt cele mai comandate, de obicei clientii prefera pachetele cu saltele deja incluse.

Paturile 2-8 ani cu sertar (compatibil cu saltele de 140x70cm)

Paturile sunt compatibile atat cu saltele Culcus de 140x70x6 cm cat si cu Norisor de 140x70x12 cm (vedeti categoria de saltele din site dand click aici); acest model are și un sertar prevăzut cu opritori, care poate fi montat pe oricare dintre părțile patului.

Pat 2-12 ani cu sertar (compatibil cu saltele de 160x80cm)

Pat personalizat PTV Paw Patrol cu protectii laterale detasabile

Pat din gama PTV cu protectii laterale detasabile si sertar (poza inainte de personalizare)

Aceste paturi fac parte din gama tineret, cu protectii laterale detasabile si se realizeaza din PAL melaminat de 18 mm (ca in cazul paturilor pentru adulti) iar dimensiunile sertarului sunt (pentru pat de 160/80 cm): înălțime 10 cm, adâncime 50 cm și lungime 159 cm, iar pentru pat de 140×70 inălțime 10 cm, adâncime 50 cm, lungime 139 cm.

Model de pat din gama Economic fara protectii laterale: se foloseste mai putin material pentru a fi mai ieftine insa se pot adauga 1 sau 2 protectii laterale cu cleme pentru prindere, astfel incat daca se lipeste de patul adultilor sa fie nevoie doar de o singura protectie laterala; sau sunt situatiii in care patul se plaseaza intre perete / mobila si patul de adulti, astfel incat nu mai e nevoie de protectii laterale iar patul este accesibil la cel mai bun pret de pe piata (439 lei – pret de atelier).

Pat din gama Economic imprimat cu Paw Patrol copii 2-8 ani, 2-12 ani

Si in gama Start sunt paturi cu protectii detasabile:

Pat Start Pink pentru fetite, de inspiratie Paw Patrol, cu protectii laterale detasabile

1 laterala fiind pe toata lungimea patului iar cealalta pana la jumatatea patului, se pot monta pe oricare dintre partile patului  (se pot detasa individual in raport cu nevoile parintelui).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai putem face pe comanda si paturi tip masina (categoria copii 2-8 ani, 2-12 ani, 2-16 ani) care au un termen de realizare mai lung decat celelalte paturi si de multe ori sunt debitate pe nuante de PAL rosu, albastru, etc, nu pe PAL alb. Acestea au marginile cu cant PVC tip ciuperca, margini rotunjite si de o duritate redusa pentru a proteja copilul de eventuale lovituri.

Pat Tip Masina personalizat cu imprimeu Patrula Catelusilor

 

 

In concluzie, aveti la dispozitie o gama larga de paturi din care puteti sa alegeti. Nu ramane decat sa decideti singuri care dintre paturi vi se potriveste mai mult, dupa preferintele copilului sau ale parintelui, dupa nevoi sau buzunar. Recomandarea este sa intrebati copilul ce personaj prefera, au fost cazuri in care parintele a ales un model iar copilul a preferat alt personaj. Fiind vorba de mobilier facut la comanda, acesta nu se schimba / returneaza, intra pe garantie 24 de luni.

Din experienta de parinte pot sa va spun ca in momentul in care am facut patul cu Patrula Catelusilor (asta si-a dorit micutul nostru) copilul a ales sa doarma singur in patutul lui, sau cand are tentinta de a veni in patul matrimonial, ii spunem sa doarma in patutul lui alaturi de prietenii din Patrula Catelusilor, care il vor veghea in somn si va visa frumos.