Bebenou.ro foloseste cookie-uri pentru a putea oferi servicii mai bune. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.

Rochite de fetite cu codite

23/05/2014 0 Comment(s) Gradinita si cresa,Utile mamici,

Exista 2 tipuri de rochite: rochitele pentru parinti si rochitele pentru copii.

O sa-mi spuneti ca sunt nebun, dar… va argumentez imediat.

Pana pe la 2 ani copii nu apreciaza cu ce sunt imbracati. Cu atat mai putin daca sunt frumoase hainutele sau nu. Asa ca de obicei rochita trebuie sa-i placa parintelui, in special mamei. Chiar si daca e cadou…

Dupa 2-3 ani, cele mai multe fetite dezvolta personalitate. Si sa te tii: nu o vreau pe aia, o vreau pe cealalta, nu o vreau nici pe aia, sau le vreau pe amandoua, etc, etc…trebuie sa ai ‘studii’ sa o mai poti manipula. Sau in cel mai frumos caz, sa o faci sa inteleaga ‘de ce’.

Astfel ca rochitele pentru fetite, cumparate de parinti fara acordul copilului, se expun riscului. Exceptie fiind cazurile in care mamica are gusturi foarte bune la rochite sau oferta de rochite deosebite este foarte bogata.

Cele mai frumoase comenzi sunt cele in care mama suna sa comande ceva, iar fetita se aude din spate, „Dau eu nu o vreau pe aia, mami ti-am zis ca eu o vreau pe cealalta!…” si intr-un final comanda se concretizeaza cu altceva decat dorea mamica.

Oricum, oriunde ati comanda hainute / rochite, asigurati-va ca sunt din bumbac, asigurati-va ca ati consultat eventual si un tabel de masuri si mai ales asigurati-va ca in cazul in care ‘printesei’ nu-i vine, sa puteti returna produsul (aveti grija sa cititi si respectati conditiile magazinelor).

Suna-ne
Contact