Se potrivesc formulele de la Humana cu espressorul Formula Pro Advanced?

Update Februarie 2024: Producatorul recomanda verificarea setarii pentru fiecare formula pe site-ul lor oficial, astfel:
1. dati click pe fotografia Espressoarelor
2. selectati ca si regiune Europa (A)
3. alegeti brandul formulei (B)
4. selectati tipul de formula (C)

De ceva timp testeaza BabyBrezza Europa formulele si le incarca pe site impreuna cu fotografiile cutiilor de lapte praf + se poate scana codul de bare de pe cutia de lapte praf sau cauta setarea introducand numarul de sub codul de bare si apasand butonul Search):
https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings

De ceva timp testeaza BabyBrezza Europa formulele si le incarca pe site impreuna cu fotografiile cutiilor de lapte praf + se poate scana codul de bare de pe cutia de lapte praf sau cauta setarea introducand numarul de sub codul de bare si apasand butonul Search):
https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings
Daca nu sunteti siguri de formula selectata/nu gasiti formula in cautarea dupa codul de bare, va recomandam sa ne trimiteti o fotografie cu cutia de lapte praf si va confirmam setarea pe butonul de pudra (pe whatsapp pe numarul 0720.831.688 – Luni – Vineri 9-18 sau pe email: contact@bebenou.ro).

Mai 2023.

Formulele de la Humana disponibile pe piata din Romania compatibile pe aparatul Formula Pro Advanced de la BabyBrezza. 

Toate formulle de la Humana de pe piata din Romania sunt compatibile cu espressorul de lapte praf Formula Pro Advanced.

Exista o formula de la Humana AC Expert (in baza careia am facut un articol separat, click aici) care in urma constatarilor celor care se ocupa cu calibrarea formulelor pe aparat (in service-ul BabyBrezza Romania) au costatat ca aceasta este incompatibila espressorului Formula Pro Advanced.

Pentru ca pe piata din Romania in ultimul timp au tot aparut multe formule de lapte praf noi iar unele mai vechi au fost imbunatatite, pentru a fi siguri de setarea formulei de lapte praf corecta, recomandam sa ne trimiteti cutia de lapte praf pentru a va confirma setarea, la numarul nostru de WhatsApp 0720.831.688, în zilele lucrătoare între orele 9 și 18, sau prin e-mail la adresa contact@bebenou.ro.

Formule de lapte praf Humana compatibile cu Espressorul Formula Pro Advanced:

Humana         Anfangsmilch etapa 1 5

Humana Pro Balance de etapa a 2-a are setarea pe butonul de pudra cu numarul 5

Humana Pro Balance etapa 2 setarea 5

 

Setarea pe butonul de pudra pentru formula de lapte praf Humana Folgemilch de etapa a 3-a, este 4

Humana                 Folgemilch etapa 3 setarea 4

 

 

Humana Pro Balance (Little Heroes) de etapa 3 cu setarea 4

EU HUMANA Pro Balance (Little Heroes) etapa 3 setare 4

 

 

Si formula Humana Expert AR cu setarea 5 pe butonul de pudra 

EU HUMANA Expert AR setare 5

 

Setarea formulei pe butonul de pudra:

Butonul de pudră vă permite să ajustați cantitatea de lapte praf în funcție de capacitatea cupei și densitatea formulei de lapte praf.

Cu fiecare rotație a butonului de pudră, de la 1 la 10, capacitatea internă a aparatului (adică cantitatea de pudră) crește astfel încât să se alinieze cu cantitatea specificată în cupa din cutia de lapte praf.

Prin setarea corectă a butonului de pudră, aparatul va fi capabil să dozeze pudra cu o precizie mai mare decât ati putea realiza manual.

Procesul de calibrare pentru noile formule implica efectuarea a 10 teste consecutive cu aparatul și 10 teste manuale, în conformitate cu instrucțiunile furnizate pe ambalajul produsului.

Se sugerează adesea pe cutiile de lapte praf ca pudra să fie răzuită de marginea cutiei. Însă, această metodă poate conduce la adăugarea de pudră suplimentară, cu o cantitate de 0,6-0,8-1 g, deoarece pudra se comprimă în cupă în timpul răzuirii.

Deși formula de lapte praf preparată manual poate fi puțin mai concentrată decât cea indicată pe cutie, aceasta încă se încadrează în toleranța de 1 g la 60 ml specificată pe ambalajul de lapte praf.

Automat, aparatul adaugă o cupă suplimentară la fiecare 30 ml în plus.

Este esențial de înțeles că setarea butonului de pudră nu este legată de numărul de cupe de măsurare utilizate, ci de cantitatea de lapte praf (reprezentată de dimensiunea cupei din interiorul aparatului).

 

Acest articol a fost scris in mai 2023 cu scopul de a impatasi experienta noastra de utilizatori de aparat de lapte praf BabyBrezza, experienta de parinte si informatii aflate de la persoanele ce calibreaza pe aparatul Formula pro Advanced formulele noi aparute in Romania si au scop consultativ / informativ.