Se potriveste Nutricia Aptamil CONFORT cu Espressorul Formula Pro Advanced?

Ianuarie 2023.

Formula de lapte praf Nutricia Aptamil CONFORT (from birth), este compatibila aceasta cu espressorul Formula Pro Advanced?

Ei bine, raspunsul este ca da, formula este calibrata si este compatibilacu aparatul (vedeti mai jos setarea acesteia pe butonul de pudra).

Toate formulele de pe piata din Romania sunt compatibile cu espressorul de la BabyBrezza (doar o singura formula nu este compatibila si acesta este Humaan AC Expert).

Insa pentru ca in ultima vreme s-au tot scos alte formule noi si s-au actualizat unele mai vechi de pe piata, recomandarea nostra este sa ne trimiteti o poza a cutiei de lapte praf pentru a va confirma setarea acesteia pe aparatul Formula pro Advanced, la numărul de WhatsApp 0720.831.688, în zilele lucrătoare între orele 9 și 18, sau prin e-mail la adresa contact@bebenou.ro.

 

Nutricia Aptamil CONFORT cu etapa de la nastere, are formula 5.
Nutricia Aptamil (RO) CONFORT COLICI + CONST 5

 

 

Fiti atenti la faptul ca in Romania avem Nutricia Aptamil si nu Aptamil, laptele praf din Romania este produs Nutricia Aptamil, pe cutiile de lapte veti gasi mereu aceasta sigla:

Setarea Formulei pe butonul de pudra

Butonul de pudră vă permite să ajustați cantitatea de lapte praf în funcție de capacitatea cupei și densitatea formulei de lapte praf.

Cu fiecare rotație a butonului de pudră, de la 1 la 10, capacitatea internă a aparatului (adică cantitatea de pudră) crește astfel încât să se alinieze cu cantitatea specificată în cupa din cutia de lapte praf.

Prin setarea corectă a butonului de pudră, aparatul va fi capabil să dozeze pudra cu o precizie mai mare decât ati putea realiza manual.

Procesul de calibrare pentru noile formule implica efectuarea a 10 teste consecutive cu aparatul și 10 teste manuale, în conformitate cu instrucțiunile furnizate pe ambalajul produsului.

Se sugerează adesea pe cutiile de lapte praf ca pudra să fie răzuită de marginea cutiei. Însă, această metodă poate conduce la adăugarea de pudră suplimentară, cu o cantitate de 0,6-0,8-1 g, deoarece pudra se comprimă în cupă în timpul răzuirii.

Deși formula de lapte praf preparată manual poate fi puțin mai concentrată decât cea indicată pe cutie, aceasta încă se încadrează în toleranța de 1 g la 60 ml specificată pe ambalajul de lapte praf.

Automat, aparatul adaugă o cupă suplimentară la fiecare 30 ml în plus.

Este esențial de înțeles că setarea butonului de pudră nu este legată de numărul de cupe de măsurare utilizate, ci de cantitatea de lapte praf (reprezentată de dimensiunea cupei din interiorul aparatului).

 

Daca cautati mai multe informatii despre Espressorul de Lapte Formula Pro Advanced, gasiti aici.

 

Update Februarie 2024: Producatorul recomanda verificarea setarii pentru fiecare formula pe site-ul lor oficial, astfel:
1. dati click pe fotografia Espressoarelor
2. selectati ca si regiune Europa (A)
3. alegeti brandul formulei (B)
4. selectati tipul de formula (C)

De ceva timp testeaza BabyBrezza Europa formulele si le incarca pe site impreuna cu fotografiile cutiilor de lapte praf + se poate scana codul de bare de pe cutia de lapte praf sau cauta setarea introducand numarul de sub codul de bare si apasand butonul Search):
https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings