Se potriveste Nutricia Aptamil Nutri-Biotik cu Espressorul Formula Pro Advanced?

Ianuarie 2023. Am primit chiar astazi o intrebare din partea unor mamici, daca formula Nutricia Aptamil Nutri-Biotik se potriveste cu noul Espressor Formula Pro Advanced, si tinem sa va informam ca da, se potrivesc.

Avantajul este ca, calibrarea Espressorului Formula Pro Advanced este efectuata local in service, de asta ocupandu-se baietii de la BabyBrezza Romania, astfel toate formulele noi de lapte praf sunt expediate catre BabyBrezza Europa (distribuitor – Franta),  care centralizeaza formulele de lapte praf aparute de curand in Europa, in ultima luna, si le actualizeaza pe site-ul lor.

Ca sa va asigurati daca formulele au aparut pe site, dati un click chiar aici.

Setarea pe butonul de pudra este corespondenta cu cupa dvs de lapte din cutie (calibrarea se face in raport de gramajul cupei si de densitatea formulei, dar explicat simplu…cu fiecare apasare pe butonul de pudra de la 1 la 10 mariti cupa la interiorul aparatului astfel incat sa fie exact cat aveti cupa in cutie). Aparatul, cat timp ati setat corect butonul de pudra, va dozeaza mai exact pudra decat o faceti dvs manual. Stiu de la baietii de la service care calibreaza formulele noi ca atunci cand urmeaza instructiunile de pe cutie (pe majoritatea scrie „razuiti cupa de marginea cutiei”) ajung pe cantar 0.6-0.8-1 g de pudra in plus, deci manual ii faceti formula putin mai concentrata decat scrie pe cutie, aparatul va face exact cat scrie pe cutie. Tot pe cutia de lapte scrie ca toleranta este de 1 g la 60 ml, deci e ok si daca ii faceti manual formula, nu se intampla nimic, in loc de 2.5-3 ore va cere probabil de mancare la 3-3.5 ore. Si da, daca selectati 60 de ml… aparatul stie sa dozeze 2 cupe, la 90 de ml da drumul in palnie la 3 cupe, la 120 …4 cupe…si tot asa, la fiecare 30 de ml selectati in plus mai dozeaza inca o cupa.

Formula pentru Nutricia Aptamil Nutri-Biotik etapa1 este 6.

Nutricia Aptamil (RO) Nutri-Biotik 1 6

 

 

Iar pentru etapa 1+ formula este 7.

Nutricia Aptamil (RO) Nutri-Biotik 1+ 7

Nutricia Aptamil Nutri-Biotik cu etapa 2 are formula 6

Nutricia Aptamil (RO) Nutri-Biotik 2 6

 

 

Pentru etapa 2+ formula este la fel  6.

Nutricia Aptamil (RO) Nutri-Biotik 2+ (2-3 years) 6

 

 

Mai apoi, exista si Nutricia Aptamil Nutri-Biotik cu etapa de 3+, care are pe aparat setarea 4

Nutricia Aptamil (RO) Nutri-Biotik 3+ 4

 

 

  • Va rugam sa retineti ca in Romania avem Nutricia Aptamil si nu Aptamil, laptele praf din Romania este distribuit Nutricia Aptamil, pe cutiile de lapte se va regasi mereu aceasta sigla:

 

Pentru mai multe detalii despre Espressorul de Lapte Formula Pro Advanced dati click aici.

 

Acest articol a fost scris in ianuarie 2023 si da share experientei noastre de utilizatori de aparat de lapte praf BabyBrezza, experienta de parinte si informatii aflate de la personele ce calibreaza pe aparatul Formula pro Advanced formulele noi aparute in Romania si au scop consultativ / informativ.