Unde gasesc paturi pentru copii cu Patrula Catelusilor?

Martie 2023. Foarte des parintii ne intreaba daca putem face un pat cu personajul favorit al copilului, astfel incat sa inceapa sa doarma singur impreuna cu eroul / eroii sai.

In articolul de astăzi vom vorbi despre un patut personalizat pentru copii, care face parte din gama Start Paw Patrol. Acest patut este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani și este prevăzut cu o imagine imprimata la cald si laminată inspirată de desenul animat Patrula Catelusilor.Pat cu patrula catelusilor, Cu saltea inclusa

Patutul este livrat împreună cu o saltea Culcus de 160/80/6 cm, în 3 straturi (2 straturi de lână, a câte 1 cm fiecare și 1 miez de burete/spuma poliuretanica de densitate medie de 4 cm). Duritatea saltelei este medie, potrivita varstei iar aceasta se ventilează și se usucă ușor (lana nu retine apa), fiind si stabilă termic datorită straturilor de lână (isi pastreaza temperatura constanta, nu este ca sinteticul sa transpire vara si iarna sa se simta rece).

Dimensiuni paturi

Dimensiunile patutului 2-12 ani sunt de 164 cm în lungime, 86 cm în lățime și 56 cm în înălțime totală, compatibil cu saltea 160×80. Greutatea suportată este de 120 Kg, iar greutatea patului în sine este de 50 kg. Culoarea patului este alb. Acest model se poate realiza si in varianta 2-8 ani, compatibil cu saltea 140×70.

Materialul din care este fabricat patul este o placă aglomerată din lemn (PAL) cu cant rotunjit pentru a preveni loviturile, iar imaginea aplicată pe panouri este acoperită cu un film incolor, aplicat la cald – stim ca se mai joaca copiii si sa nu se zgaraie imprimeul. În plus, patul include un blat din pal hidrofugat (izolator termic pentru pat față de podea) de 18 mm impartit in 2 buc si care umple zona pe care sta salteaua (este suport pentru saltea) .

Înălțimea la care doarme copilul pe acest model de pat este de 27 cm, iar timpul necesar pentru montarea patului este de aproximativ 10 minute. Transportul pentru aceste paturi mai grele și mai voluminoase este de 50 de lei și poate fi efectuat oriunde în România.

În concluzie, acest patut personalizat pentru copii din gama Start Paw Patrol este o opțiune excelentă pentru părinții care caută un pat confortabil, stabil și ușor de montat pentru copiii lor. Cu o garanție de 2 ani, acest patut reprezintă o investiție sigură în confortul și siguranța copilului dumneavoastră.Pat cu Patrula Catelusilor cu protectii laterale si saltea

De asemenea, mai putem realiza si alte modele de paturi, cu protectii laterale detasabile, cu imprimeuri diferite, marimi diferite, culori de pal diferite…la alegerea clientului.

De asemenea, se pot personaliza cu numele copilului sau chiar cu fotografia acestuia.