Cele mai apreciate lenjerii de patuturi

In momentul in care aflam ca vom fi mamici, in mintea noastra incepe sa se formeze o lunga lista de aspecte despre cum va arata camera copilului, patutul acestuia si cat de linistita va fi privirea lui in timp ce va dormi.

Iar cand trecem efectiv la treaba ne gandim in primul rand la calitatea produselor care vor atinge pielea fina a bebelusului nostru.

Astfel ca nu numai hainutele acestuia trebuie sa fie din material de calitate, ci si lenjeria patutului in care isi petrece o buna parte din timp.

De aceea, pentru ca si pentru noi conteaza calitatea vietii copilului, am infaptuit o lista de seturi de lenjerii care au primit un feedback foarte bun din partea mamicilor.

Lenjeria de patut Hubners Ursuletul Gradinar este din bumbac de o calitate superioara si contine o pernuta subtire care asigura inaltimea optima a capului, o plapumioara cu umplutura moale, usoara, termoizolanta si non-alergica, un cearsaf cu elastic pentru a asigura intinderea si fixarea in timpul miscarii copilului.

Deasemenea, aparatoarele laterale din acest set protejeaza copilul evitand astfel eventualele accidentari si curentii de aer ce pot trece prin gratiile patutului.

Urmatorul model de lenjerie de pat foarte apreciat de mamici este Lenjeria pentru copii Kitty

Roz, care este tot din bumbac pentru a aerisi cat mai bine pielea bebelusului.

Aceasta contine o pernuta, o plapumioara care mentine constanta temperatura, un cearsaf cu elastic care se fixeaza pe saltea si doua aparatori laterale. Deasemeanea, modelul lenjeriei este unul perfect pentru fetite si este in trend cu pisicutele Hello Kitty.

Al treilea set de lenjerie ce asigura confortul copilasului este Lenjeria Dino care este viu colorata si da un aspect placut incaperii micutului.

Aceasta nu numai ca are un pret mai avantajos fata de celelalte doua seturi, ci ofera si aceeasi calitate. Setul contine o aparatoare laterala pentru siguranta copilului, o plapumioara, un cearsaf cu elastic pentru fixare si o pernuta, toate aceastea oferind un somn cat mai odihnitor.

Pentru mai multe modele de lenjerii de patuturi puteti vizita si site-ul nostru.

Deasemenea, asteptam parerile voastre in legatura cu modelele preferate de voi sau chiar de copilasii vostri.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.