Cele mai cautate produse de Paste!

Orice sarbatoare reprezinta un motiv de bucurie pentru cei mici.

Pe langa bunatatile de pe masa, acestia se bucura si de cadourile pe care le primesc de la parinti.

Nu face exceptie nici Pastele din acest an. Parintii deja s-au pus in miscare si cauta de zor cadoul perfect pentru cei mici. Misiunea lor nu e deloc una usoara, oferta de jucarii si produse pentru copii fiind una mare.

De aceea, pentru multi parinti e mai greu sa aleaga decat sa cumpere. BebeNou vine in ajutorul celor care se hotarasc cu greu atunci cand se afla in fata raionului cu jucarii sau intra pe site-ul unui magazin online ce comercializeaza articole pentru copii.

Mai jos o sa va prezentam cele mai vandute jucarii si accesorii pentru copii din aceasta perioada a anului. Papucii pentru copii de interior Pampi Turtle este un cadou elegant, dar in acelasi timp util.

Acest produs este recomandat bebelusilor care invata sa mearga, deoarece ajuta la dezvoltarea simtului echilibrului si a muschilor. Fiind foarte usori, papucii pot fi folositi si de catre copiii care deja stiu sa mearga, acestia avand un sentiment de libertate si se simt de parca ar fi desculti. Papucii sunt confectionati suta la suta manual din materiale de cea mai buna calitate.

Vorbim aici de bumbac, doc de calitate (aprox. 70%), piele naturala (15%) si polyester (15%). Acestia au si o talpa din piele care ofera o aderenta buna. Un alt produs la mare cautare in aceste zile este scaunul de masa multifunctional pentru bebelusi Agnieszka I. Acesta poate fi folosit de copii cu varste cuprinse intre 7 luni si 5 ani.

Scaunul de masa multifunctional este si usor de transportat, cantarind doar 8 kg.

Unul dintre cele mai apreciate produse este salteaua de patut Bio.

Fabricata numai din fibra de cocos, salteaua Bio este perfecta pentru sanatatea bebelusului si garanteaza o dezvoltare corecta a coloanei vertebrale. De asemenea, husa este suta la suta din bumbac si poate fi spalata atunci cand e nevoie.

E bine de stiut faptul ca printre proprietatile acestei saltele le regasim si pe acelea ca nu pastreaza niciun miros, nu pastreaza praful, poate fi folosita pe ambele parti si nu contine coloranti.

Un alt aspect de luat in seama este acela ca salteaua Bio este stabila din punct de vedere termic.

Ce inseamna acest lucru? E simplu. Vara e racoroasa, iar acum e momentul potrivit pentru a o achizitiona. Iarna, salteaua Bio actioneaza ca un izolator termic.

Nu in ultimul rand, scaunul de baie roz pentru fetite este unul dintre cele mai cautate cadouri. Conform statisticilor, scaunul pentru copii Acqua Baby este cel mai vandut produs de baie.

Scaunul de baie are o stropitoare si jucarii simpatice ce au rolul de a capta atentia bebelusilor, iar parintii le pot face baita cu usurinta. Acest scaun este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 18 luni.

Nu mai asteptati! Cumparati aceste produse pentru a le oferi o bucurie celor mici.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.