Codouri de la Mos Craciun pentru copii

           Momentul in care Mos Craciun va veni se apropie si copii devin din ce in ce mai cuminti. Ei au scris zilele acestea scrisori mosului si i-au cerut acestuia sa le implineasca dorintele. Mosul a citit o parte din scrisori si ne-a cerut ajutorul pentru a-i multumi pe copii. De la hainute la jucarii, de la triciclete la patine, de la dulciuri la diverse jocuri. Magazinul Bebenou.ro are pe stoc o parte din cadouri si il va ajuta pe Mos Craciun sa isi duca la indeplinire sarcina.

Trenuletul muzical este o jucarie Navystar, care are jucarii pentru fiecare stadiu de dezvoltare al copilului tau, de la 0 la 36 de luni. Copilul poate sa intre in lumae minunata si magica a culorilor, a muzicii, a animalelor. Acestia se dezvolta la nivel emotional si la nivel cognitiv. Aceasta jucarie are 30 de melodii, 1 locomotiva, 3 vagoane, lumini si 6 segmente de sina.

O jucarie interesanta pe care fetitele o doresc de Craciun este Zana Balerina. Aceasta doarme intr-un suport care are forma unei sticle. Aceasta se trezeste imediat daca este trasa de floarea de pe sticluta si va incepe sa zboare. Cand ajunge pe pamant se invarte de cateva ori. Jucaria este actionata de un resort, instalat in interiorul suportului. Acesta este declansat prin tragerea unui elastic, marcat de o floare situata in partea laterala a stativului.

Foarte multe jucarii pentru fetite sunt papusile sirene, care le vor fermeca pe fetite cu dansul lor subacvatic. Corissa este cea mai sportiva dintre ele.  Aceasta participa la concursuri de inot cu prietenele ei, printre coralii colorati in care locuiesc. Sirena are parul lung si blond, care ii cade in valuri pana la codita mov. Aceasta este decorata cu desene dragalase, pe placul oricarei fetite. Sirena Corissa daca este pusa in apa va incepe sa inoate in sus si in jos si va pluti gratios deasupra apei. Se poate modifica directia de inot prin mutarea unui inelus de pe coada pe cap. Atunci cand inelul este pe coada, sirena va inota sus-jos. Daca pui inelul pe capul ei, ca o coronita, ea vor incepe sa inoate pe spate si sa pluteasca. Sirena are brate mobile, pe care le poti ridica sau cobori cum vrei tu.

Lista mosului continua si vom citi ce isi doresc baietii cuminti.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.