Cu ce soluție sa curat pantofiorii mocasini de bebeluși Baby Fox, cei din Piele Spalt Velur (Piele Intoarsa)

Pentru ca de-a lungul timpului mai multi clienti ne-au intrebat cu ce soluție sa curete botoseii mocasini Baby Fox (cei pentru bebelusi sau primii pasi, comandati cel mai frecvent pentru botez sau primii pasi.

Pentru ca sunt din piele Spalt Velur (Piele Intoarsa) si sunt mai usor de murdarit, va postam cateva variante la indemana.

Din recomandarile producatorului:

  • Daca s-au murdarit de ulei – petele de scot cu pudra de talc, aplicata imediat si apoi lasata sa absoarba gresimea peste noapte…si apoi suflat si dat cu o perie cu peri fini. Exista si niste spray-uri cu pudra de talc, care pulverizeaza cu presiune, grabesc procesul.
  • Daca s-au murdarit de noroi, se lasa sa se usuce si apoi cu o perie deasa si peri de duritate medie se periaza o data pe verticala, o data pe orizontala, perpendicular, repetat, folosind apoi o perie cu peri fini si moi cand ramane doar praful fin.
  • Daca s-au facut luciosi de la mers/tarsait piciorul pe suprafete dure se ia un smilgher fin / cat mai fin, deschis la culoare (nu negru/gri/maro) si se da o data pe verticala, o data pe orizontala, perpendicular, repetat, pana se da din nou aspectul de spalt velur al pielii.

Recomandarea mea ca parinte:  cautati pe net detergent bio Super 10 GNDL, 1L concentrat e 75 de lei dar faceti intre 3 si 10 L de solutie de detergent pt scos pete si il folositi un an de zile (folositi 1/3 solutie si 2/3 apa intr-un pulverizator si scoateti super multe pete prin apasarea cu servetelul – ramane mizeria pe servetel).

Eu de aici am luat, dar mai sunt sunt si altii ce vand. E non toxic zic ei.

https://natural.com.ro/detergenti-uz-casnic/318-super-10-parfumat.html

Uitati cum se aplica.

https://www.youtube.com/watch?v=0z6F8Nd3Tx4

Botoseii mocasin BabyFox sunt produsi manual din piele naturala de import Italia si vin cu o gama variata de culori si combinatii de sireturi.

 

Sper sa va fie de folos articolul. Daca mai aveti si alte sugestii, scrieti in comentariile articolului.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.