Cum depozitam espressorul Baby Brezza Formula Pro Advanced cand nu il folosim?

Informatia este utila atunci cand nu mai folosim o perioada mai mare aparatul (ex: l-am folosit pentru primul copil si il pastram pentru cel de-al doilea; dorim sa il pastram pentru prietene sau rude care urmeaza sa nasca, etc).

 Altfel, pentru utilizarea frecventa, aparatul se mentine permanent in priza, consumul afisajului LED este unul foarte mic.

Depozitarea corecta a espressorului Baby Brezza Formula Pro Advanced prelungeste viata aparatului si reduce riscul unor surprize neplacute legate de functionalitatea acestuia daca il repunem in functiune dupa luni de neutilizare – si nu l-am curatat / depozitat corect. Daca respectam recomandarile cuprinse in manualul de utilizare BabyBrezza, atunci putem depozita aparatul pe termen lung, in conditii de siguranta.  

Inainte de depozitarea espressorului Baby Brezza Formula Pro Advanced va recomandam sa curatati aparatul si sa stergeti toate resturile de pudra care ar putea sa persiste pe suprafata componentelor acestuia.

Incepeti prin a curata recipientul de pudra, palnia, capacul palniei, tava de scurgere si rezervorul de apa.

Pasul doi: folositi o carpa umeda pentru a sterge baza si verificati ca ati curatat toate resturile de pudra. Ulterior uscati baza bine.

In al treilea rand, golti recipientul de pudra si spalati toate componentele acestuia cu apa. Inainte de a-l asambla si reinstala pe baza uscati-l in intregime.

In continuare respectati instructiunile de detartare lunara (gasiti detalii in manualul Baby Brezza, pasii 1-7). Va recomandam sa nu indeparati sau reumpleti rezervorul de apa al espressorul dupa etapa 7.    

Asezati un recipient de minim 300 ml sub palnie ca apoi sa alegeti si sa mentineti activa functia „doar apa” pentru 5 seccunde. Aparatul se va opri doar dupa eliminarea completa a apei. 

Intrerupeti conexiunea aparatului cu sursa de energie electrica, detasati palnia, capacul palniei si rezervorul de apa, iar dupa ce acestea se usuca complet, le reinstalati in aparat.

Dupa parcurgerea acestor etape puteti depozita espressorul Baby Brezza Formula Pro Advanced intr-o cutie sau punga pentru a evita depunerea parafului.