Espressor de Lapte Praf Formula Pro Advanced de la BabyBrezza Alb

med04
1450.00 lei
Disponibilitate: La comanda in 7-10 zile lucratoare
Brand: BabyBrezza
  • Transport Gratuit
  • OUG 34/2014 Art. 16
  • Garantie 24 luni
  • Livrare 24/48h
107

Acest produs este distribuit electronic.

Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
  • View all variations as list

Descriere

Momentan Espressorul Formula Pro Advanced este stoc 0, urmatorul import este estimat sa ajunga in Romania in perioada 20-25.03 si atunci vor fi expediate toate comenzile aflate in asteptare (in ordinea plasarii comenzilor).

Dacă ești proaspătă mămică și ii dai bebelușului completare de formulă sau exclusiv formulă de lapte praf, BabyBrezza iti vine in ajutor cu Espressorul de lapte praf Formula Pro Advanced, care este versiunea îmbunătățită a Espressorului Formula Pro.

Acest aparat inovator îți permite să prepari automat biberonul pentru bebelușul tău în doar câteva secunde, cu o singură apăsare de buton. Comparativ cu vechea versiune, Formula Pro Advanced are timpul de preparare redus cu jumătate, iar feedback-ul primit de la alte mămici a fost luat în considerare pentru a îmbunătăți experiența de utilizare.

Espressorul Formula Pro Advanced măsoară, în locul tău, apa și pudra de lapte praf, apoi le amestecă la temperatura și consistența recomandată, în raport de tipul de lapte praf folosit. Față de vechiul espressor temperatura apei se poate seta pe 3 niveluri diferite:

Setarea 1 = temperatura camerei

Setarea 2 = temperatura apropiată corpului (majoritatea formulelor folosesc aceasta setare)

Setarea 3 = temperatura mai mare decât cea a corpului, pentru formulele mai grase/untoase (cele hipoalergenice, cele din lapte de capră).
De asemenea poate doza/distribui doar apa, setare pe care vechiul espressor nu o avea. Rezervor apă = 1.5 L.

Puteți verifica direct pe site-ul producătorului la ce număr este setata formula folosită de dvs (selectați Espressorul Formula Pro Advanced, apoi selectați Uniunea Europeana, Brandul folosit, apoi tipul de formulă - alegeți formula generică, vă va afișa apoi stage/vârstă și setarea/la ce număr este configurată formula).

Intrati aici pentru a vedea setarea pentru pudra de lapte praf folosita de dumneavoastra!

Setezi aparatul pe formula dorită și gata, la orice ora e gata laptele în doar câteva secunde.

Aproape toate cele 700 de formule de pe piață sunt compatibile cu noul espressor (unele pudre, în special cele hipoalergenice, se pot dizolva mai greu și vă fi necesară agitarea biberonului conform indicațiilor de pe cutia formulei de lapte praf).

Verificați lista de formule configurate, sunt și câteva Non-Compatibile.

Pentru ca in ultimul timp sunt multe formule nou aparute / upgrade-uri de formule, va recomandam sa ne trimiteti o fotografie cu cutia de lapte praf si va confirmam setarea pe butonul de pudra (pe whatsapp pe numarul 0720.831.688 - Luni - Vineri 9-18 sau pe email contact@bebenou.ro).

Pentru că formula este măsurată de espressor, nu există pericolul de a greși dozajul prin adăugarea unei cantități incomplete de pudra - chiar daca formula este preparată de către bonă, soț, bunic sau bunică.

Expresorul Formula Pro Advanced este un produs igienic. Laptele praf este păstrat într-un compartiment etanș, care e deschis doar pentru reumplere (aproximativ o dată pe săptămână). Nu este nevoie pentru lingurițe de măsurat, nu se împrăștie pudra.
Espressorul Formula Pro Advanced este un produs universal, compatibil cu toate brandurile de lapte praf.

Caracteristici Cheie:

  • Multifuncțional - ceea ce înseamnă că poți folosi orice tip de biberon, lapte și gradație începând cu 60ml
  • BPA-free - vasul de apă este sigur și fară risc
  • Capac cu blocare de siguranță - laptele nu se împrăștie în afara recipientului
  • Preparare rapidă - ai mereu lapte la îndemână și în 10 secunde ai dat de mâncare copilului iar acesta adoarme mâncând, tu câștigând ore de somn și odihnă
  • Preparare automată - te poți ocupa de alte lucruri în timp ce laptele se prepară singur
  • Butoanele luminează - noaptea vezi butoanele corect pentru preparea laptelui fară accidente din cauza oboselii
  • Control al temperaturii apei - cel mic se bucură rapid de lapte la temperatura recomandată
  • Se alege orice dimensiune sau dozare dorită: 60, 90, 120, 150, 180, 210, 240, 270 sau 300 ml.


Caracteristici Generale:

  • culoare espressor: alb
  • posibilitatea de a alege cantitatea de apa pentru prepararea formulei de lapte praf: 60/90/120/150/180/210/240/270/300 mililitri, setare din 30 în 30 de ml pe care vechiul espressor nu o avea
  • tipuri de biberon compatibile: toate.
  • mărci de lapte praf compatibile: toate
  • compartiment pentru depozitarea laptelui praf: etanș.
  • compartiment pentru apa: detașabil.
  • compartiment pentru lapte praf: detașabil.
  • pâlnie de amestecare: detașabilă, ușor de curățat.



Dimensiunile espressorului:

  • Înălțime 38 cm/ lățime 24 cm/ grosime 18 cm
  • Dimensiunile de transport ale produsului ambalat:Înălțime 47,5 cm/ lățime 26 cm/ grosime 45,7 cm
  • Greutate 4,5 kg
  • Elemente care intră în contact cu hrana: Polypropylene, ABS, silicon.
  • Vârstă + 0 Luni


Citiți cu atenție toate instrucțiunile înainte de folosire!

Manualul de utilizare al Espressorului - in Limba Romana - se regăsește online, click pe acest link!

Cu ce te mai putem ajuta:

  • Filmulețe de prezentare pentru o folosire corectă și ușoară a Espressorului
  • Explicații și Suport în privință rezolvării diverselor situații confuze sau neprevăzute
  • Suport pentru Service

Garanții

  • Transport GRATUIT + retur GRATUIT în Service
  • 14 zile retur dacă produsul nu a fost folosit și desigilat
  • Instant banii înapoi
  • Livrare 24h/48h de Luni - Sâmbăta
  • Garantie: 24 luni


DISCLAIMER!!!
ATENȚIE! ODATĂ DESIGILAT ȘI FOLOSIT, PRODUSUL NU POATE FI RETURNAT, INTRA PE GARANTIE 24 DE LUNI!

ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR, ART. 16 "Sunt exceptate de la dreptul de retragere în ceea ce privește contractele la distanță următoarele:
- furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator"


Prezentare Espressor Formula Pro Advanced de la BabyBrezza - aparat pentru prepararea laptelui praf

Espressor de lapte praf Formula Pro Advanced - Cum se seteaza aparatul - prima utilizare

Espressor de lapte praf Formula Pro Advanced - Simboluri pe ecran

Formula Pro Advanced: Curatarea aparatului de lapte Baby Brezza

Buna ziua!
Folosesc formula lapte topfer și de 2 zile de când am trecut la topfer 2 (am înțeles ca trebuie sa setez aparatul la nr 8), nu mai am în biberon cantitatea de lapte solicitată de la aparat (ex : dacă setez la 210 ml îmi ies 240 ml )..
Întrebarea mea este : e ceva greșit în asta? Nu ar trebui sa am în biberon fix cât am cerut de la aparat? Îmi este teama sa nu fie mai concentrat sau mai slab decât e nevoie sa fie..
Va mulțumesc!

Raspuns BebeNou.ro: Buna seara, setarea 8 pe butonul de pudra este corecta, la fel si cantitatea de formula rezultata. Pe cutia de lapte si in manualul de utilizare va scrie volumul apei + volumul pudrei = volumul formulei si va da cateva exemple. In manual va scrie 120 ml + 4 cupe = ~ 135 ml formula (pot fi si 138-140 ml depinde de formula si de gramajul cupei, unele fomule au cupa de 4.2-4.3 g, altele de 4.7-4.8 g, iar altele precum cele AR scrie pe cutie ca trebuie sa asteptam sa se umfle pudra de apa. Cu cat va apropiati de 300 ml, creste diferenta intre ml de apa selectati si cantitatea de formula rezultata, e normal. Va recomand oricum ca masuratorile sa le faceti mereu cu vas gradat de bucatarie, in ml (pahar gradat, cana gradata, unele biberoane sunt gradate aproximativ).
Este foarte ok vânzătorul, este ușor de comunicat cu ei și sunt foarte rezonabili. Recomand produsele de pe site.
Bună ziua! Pentru NAN 1 CONFORTIS care este setarea? Mulțumesc!

Raspuns BebeNou.ro: Pentru varianta cu DHA, setarea 6 pe butonul de pudra. Aici se pot verifica setarile, vedeti ca mai nou se poate scana codul de bare sau introduce la cautare numarul de la codul de bare si intoarce rezultat setarea. https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings
Foarte incantat de achizitie…Folosesc Aptimil Cesar Biotik si apare la setare formula 4..intrebarea e urmatoarea…daca setez la 60 ml ca e nou nascut…si apoi cresc la 120 ml…cantitatea de pudra creste si ea in functie de cantitatea de apa selectata?…sau e un lapte mai diluat? Multumesc!

Raspuns BebeNou.ro: Setarea 4 pe butonul de pudra reprezinta "marimea cupei in interiorul aparatului", la setarea 4 cupa dozeaza gramajul scris pe cutia de lapte praf pentru formula Nutricia Aptamil Cesar Biotik de etapa 1 in cazul de fata. Odata setata valoarea pe butonul de pudra, daca selectati 60 de ml paletele portocalii din cuva de lapte praf vor face o rotatie completa si vor doza 2 cupe, la 90 de ml = 3 cupe, la 120 ml = 4 cupe, etc, asa cum scrie pe cutia de lapte praf. Rog cititi manualul de utilizare al produsului, veti intelege cum functioneaza si va ajuta sa nu va stricati aparatul pe termen lung.
Un aparat foarte bun. Merita sa il comandati.
L-am comandat si eu si vecinii mei. Iti usureaza munca si iti ofera timp, mai ales cand ai un copil agitat si infometat.
Multumesc foarte mult pentru livrare, a fost prompta si conform indicatiilor.
Buna ziua, am pus setarea 4 pentru lapte nutricia Aptamil fara lactoza si laptele este fff apos “chior” este posibil sa fie ceva stricat la aparat ?

Raspuns BebeNou.ro: Nuticia Aptamil fara lactoza este la setarea 5 pe butonul de pudra (daca pe cutie scrie De la nastere) iar daca scrie 1 pe cutie (Etapa 1) este setarea 6 pe butonul de pudra. https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings. Puteti sa verificati si daca ati montat aparatul conform manual de utilizare...clapeta blocatoare sa fie in pozitie corecta sub marginea rotitelor portocalii iar rotita portocalie cu con sa fie apasata pana face clack.
Ft bun aparatul, recomand. O setare pt Formula lapte praf Bio 1 +0 luni, 600g, Topfer.

Raspuns BebeNou.ro: Setarea 5 pe butonul de pudra. Pentru ca formulele se updateaza periodic, recomandam verificarea setarii pe site-ul BabyBrezza.eu, bagati codul de bare si va afiseaza setarea. https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings
Merita toți banii.Pentru noi a fost salvarea in primele zile când ajungi acasă si nu mai știi nimic. Este usor de folosit, de curățat si dacă urmezi Instrucțiunile si faci decalcifierea, nu ai probleme. Nota 10 pentru promptitudinea cu care mi s-a răspuns unor intrebari, intr-o zi de Weekend, la o ora nepotrivita. Totul la minut, asistenta cum rar întâlnești la noi. Si dacă s-ar strica mâine aparatul, tot asta as cumpara.
Foarte bun, cea mai buna achizitie pt bebe, e gata laptele in cateva secunde, e foarte usor de folosit si intuitiv, nu am avut probleme cu el pana acum. Am scanat codul de bare de cutia de lapte praf si mi-a aratat exact ce program trebuie sa folosesc. Palnia trebuie curatata destul de des, dar nu e asa complicat si nici nu dureaza mult, eu nu o spal de fiecare data, doar o sterg cu un servetel si e suficient. In concluzie, un aparat salvator cand bebe urla si ai nevoie instant de laptic, recomand!
Il folosesc doar ca dispenser de apa la 37 de grade, asa e ok pt mine
Daca biberonul are gura larga e mai usor de pus pudra in sticla, pt ca oricum nu il amesteca perfect si trebuie agitata sticla.
Face o multime de mizerie( cade pudra ramasa pe langa "traseu") cand scoti tavita ce trebuie curatata tot la a 4-a utilizare.

Raspuns BebeNou.ro: Va multumim pentru feedback, va recomandam sa cititi manualul de utilizare al produsului, folositi produsul deficitar. Suportul biberonului se regleaza in raport de inaltimea biberonului folosit deci nu poate curge pe langa biberon daca este montat corect. De asemenea, setarea pe butonul termometru se face in raport de ceea ce va scrie pe cutia de lapte praf - daca pe cutie scrie temperatura de dizolvare 40-50 de grade si dvs il folositi la 37 de grade, normal ca ramane multa pudra in palnia de amestecare caci nu-l folositi corect. Si da, conform manual de utilizare produs, palnia de amestecare se curata dupa 4 utilizari ca protectie pentru parinte/copil (mai ales vara cand este foarte cald - palnia este singurul loc in care apa si pudra se intalnesc si daca nu o spalati dupa 3 ore x 4 mese riscati sa alterati laptele copilului). Va recomand sa urmariti videoclipurile din prezentarea produsului si sa cititi cu atentie manualul de utilizare, altfel riscati sa va stricati produsul pe termen lung. Daca aveti nevoie de suport telefonic sau share de experienta de parinte cu acesta aparat va astept cu apel pe numarul 0720831688.
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu setarea pentru Hipp Junior Organic 3?Intrucat pe site am vazut ca apar 2 setari, respectiv 4 si 5. Va multumesc

Raspuns BebeNou.ro: Setarile pentru formule se gasesc pe site-ul producatorului https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings, puteti baga si codul de bare de pe cutie si va afiseaza setarea; daca aveti vreun dubiu legat de setari, va rog sa ne comunicati fotografie cu cutia de lapte prraf folosita, pe whatsapp pe numarul 0720831688 sau pe email contact@bebenou.ro . Este la setarea 5, aveti si fotografia cutiei afisata pe site-ul producatorului dar pentru siguranta asteptam foto cu cutia de lapte.
Un must have în situația în care hrăniți bebe exclusiv cu lapte praf.
Buna ziua,pentru Aptamil (nutricia)Nutri-biotik 1(0-6 luni) setarea este 5?Multumesc frumos!!

Raspuns BebeNou.ro: Da setarea 5. cand nu sunteti sigura de setare comunicati-ne pe whatsapp la numarul de pe site o fotografie cu cutia de lapte si va comunicam setarea pe butonul de pudra. Setarile formulelor se gasesc pe https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings impreuna cu fotografia cutiei.
Cel mai util produs pentru bebelus, de departe. Nu credeam ca da dependenta. Imi aparuse E1 si weekendul trecut nu l-am folosit...mi s-a parut crancen fara el 2 zile. Suport profi, mi-au raspuns pe whatsapp cu mai multe mesaje vocale, cum pot sa rezolv fara sa fie nevoie sa ajunga in service - nu facusem niciodata decalcifierea cu apa si otet si era plin de calcar la interior. Era in manualul de utilizare, dar spre rusinea mea nu l-am citit. Recomand, merita si ultimul banut
Este perfect!
Pentru formula de lapte aptamil 6-12 luni , ce Setare este la aparat pentru a prepara formula

Raspuns BebeNou.ro: Cel mai probabil folositi Nutricia Aptamil, comunicati-ne pe whatsapp la numarul de pe site o fotografie cu cutia de lapte si va comunicam setarea pe butonul de pudra. Setarile formulelor se gasesc si pe https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings impreuna cu fotografia cutiei.
Totul la superlativ. Produsul comandat a ajuns rapid și atunci când am solicitat ajutor am primit negreșit. Felicitări echipei!
Prețul destul de piperat, însă face toți banii, te scoate din necaz. Este extraordinar noaptea când bebe se plange de foame și nu are răbdare, laptele se prepara in cateva secunde și este numai bun de oferit copilului. Aparatul se întreține usor, elementele se spala usor doar cu apă. Recipientul de apă este destul de mare incât să nu te trezesti mereu ca nu ai apă caldă. Pentru mine a fost și este sfânt. M-a salvat de la risipa de lapte praf.
Un singur minus as putea să spun ca are si anume ca trebuie tinut pornit mereu ca altfel se raceste apa si trebuie sa astepti sa o încălzeasca, cand e pornit el o incalzeste regulat, este pregatit tot timpul sa iti ofere lapticul asa cum trebuie. Pot spune ca bebelina s-a invatat deja cu sunetul pe care il scoate si stie deja cand vine papa.
Face laptele extrem de repede si la temperatura perfecta pentru bebe.
Este un must have in viata fiecarei mame care isi hraneste copilul si cu/ sau doar cu lapte praf. De cand l- am achizitionat copilul meu nu mai apuca sa planga dupa laptic.
Singurul dezavantaj pentru care nu am dat review maxim este ca nu poti prepara o cantitate mai mica de 60 de ml de lapte si in felul acesta cu un bebe mic care nu stii tot timpul cat ar vrea sa manance, arunc destul de mult lapte preparat. Asta doar in cazul nostru( bebe 8 saptamani) deoarece uneori imi mai cere 20-30 ml in plus si atunci prepar 60 de ml si restul de lapte il arunc.
Din punctul meu de vedere puțin cam scump dar își face toți banii.

Într adevar la 4 cicluri trebuie curățată palnia dar aceasta se spala cu apa călduță și se șterge cu șervețel uscat foarte rapid.
Cei care spun ca fix în momente dificile trebuie spălat, nu e chiar atât de grav pentru ca palnia se scoate o bagi la loc și te lasă să faci laptele.

Mie îmi dozeaza perfect fără eroare formula indiferent de cantitate.

Faptul ca face exact cat vrei și temperatura perfecta de servit ii dau nota maxima.
În 10 secunde e gata laptele.

Eu îl folosesc cu priza electrica de mașină ( invertor de 220 pe bricheta) și am mereu când ieșim aparatul după mine și mereu pregătit!
Este senzațional.

Trebuie doar sa fii puțin pregătit noaptea : îți cumperi 5 biberoane le cureți la 22:00 cureți palnia înainte de noapte și pana dimineața la 8/9 am ești boier!
Foarte fain și util. Te scutește de multa bătaie de cap.
Foarte util daca bebe mananca formula.
Ce pot sa zic, alta viata domne! Parca altfel te trezesti la 4 noaptea sa dai de mancare la bestie :))) apesi doar 1 buton si in 10 secunde totul e gata... o inventie super necesara! REcomand cu incredere, chiar daca pretul poate parea marisor, sa stiti ca face toti banii!!!
Aparatul este exceptional! Un real ajutor pentru noi.

Ma puteti indruma cu setarile pentru formula de lapte de la Nestle NAN Expert PRO HA ? Multumesc!

Raspuns BebeNou.ro:

Producatorul recomanda verificarea formulelor pe site-ul lor oficial (mai nou testeaza ei formulele si le incarca pe site cu fotografiile cutiilor de lapte praf + se poate scana codul de bare de pe cutia de lapte praf):
https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings
Pentru ca in ultimul timp sunt multe upgrade-uri de formule, va recomandam sa ne trimiteti o fotografie cu cutia de lapte praf si va confirmam setarea pe butonul de pudra (pe whatsapp pe numarul 0720.831.688 - Luni - Vineri 9-18 sau pe email contact@bebenou.ro).
Un produs absolut necesar. Nu am putea sa ne descurcam fara el, mai ales ca avem gemeni.
O invenție grozava,mi a ușurat munca foarte mult ,nu mai am grija apei sa o încălzesc sau sa dau lapte praf pe lângă biberon.Pt mine având gemeni e mai complicat seara când după 4 biberoane trebuie spalata pâlnia , as fi preferat sa aibă și funcția de 30ml ..și mai silentios sa fie...dar per total își merita banii. Recomand acest aparat
Va rog mult dacă ma puteți ajuta cu o setare pentru Topfer 3 Lactana Bio. Mulțumesc frumos!

Raspuns BebeNou.ro: Rog fotografie cu cutia de lapte praf pe whatsapp pe numarul 0720.831.688, sunt multe upgrade-uri.
Dacă ai bebe și îl hrănești cu lapte praf ai nevoie de aparatul asta…nu mai e nevoie sa măsori noaptea laptele praf, sa racesti apa Pt ca ai încălzit-o prea tare etc, apeși un buton și ai laptele gata preparat.
Folosim aparatul de aproape o luna si suntem foarte multumiti. Singurul minus ar fi pretul cam piperat dar cu siguranta merita investitia. Am economisit mult timp, mai ales pe perioada noptii cand bebele vrea laptele cat mai repede. Nota 10 si pt cine administreaza site-ul, orice intrebare am avut, am primit raspuns rapid si clar.
Lasa un review