Cum se curata pantofiorii mocasini Baby Fox din Piele Spalt Velur (Piele Intoarsa)

Cand vine vorba de incaltamintea pentru copii, in special pentru bebelusi si primii pasi, este important sa acordam o atentie deosebita intretinerii acesteia, pentru a le asigura micutilor nostri un confort optim si o protectie adecvata. Astfel, curatarea si ingrijirea botoselilor mocasini Baby Fox din piele Spalt Velur reprezinta o sarcina delicata, dar necesara pentru a-i mentine in stare buna si pentru a prelungi durata lor de viata. Fie ca sunt cu talpa din piele, fie ca sunt cu talpa subtire de cauciuc, pentru exterior.

In primul rand, producatorul recomanda cateva metode de curatare pentru situatiile in care botoselii s-au murdarit.

Curatare pantofiori piele

Incaltaminte de interior Baby Fox – talpa din piele

In cazul petelor de ulei, se poate folosi pudra de talc, care se aplica direct pe pata si se lasa sa absoarba grasimea peste noapte. Apoi, se curata cu o perie cu peri fini. Exista si spray-uri cu pudra de talc, care grabesc procesul si sunt mai usor de utilizat.

In cazul noroiului, botosii se lasa sa se usuce, apoi se curata cu o perie deasa si cu peri de duritate medie, o data pe verticala, o data pe orizontala, perpendicular, repetat. Cand ramane doar praful fin, se poate folosi o perie cu peri fini si moi pentru a finaliza curatarea.

Daca botosii s-au facut luciosi de la mers/tarsait piciorul pe suprafete dure, se poate folosi un smilgher fin, deschis la culoare (nu negru/gri/maro), aplicat cu grija si cu miscari circulare pentru a reda aspectul de spalt velur al pielii.

In afara de aceste metode recomandate de producator, ca parinte va recomand sa cautati pe internet detergent bio Super 10 GNDL, un detergent concentrat care poate fi folosit pentru a scoate petele de pe botoseii mocasini Baby Fox si pentru a-i curata in profunzime. Acest detergent este non-toxic si se poate achizitiona de la mai multi furnizori. Pentru a-l folosi, se amesteca o parte de detergent cu doua parti de apa intr-un pulverizator, apoi se aplica pe pata si se curata cu un servetel.

Incaltaminte de exterior Baby Fox – talpa subtire din cauciuc, tip barefoot

Este important sa folositi detergenti blanzi si non-toxici pentru a evita reactiile alergice sau iritatiile pielii sensibile a copilului dumneavoastra. De asemenea, evitati sa folositi produse agresive sau care contin alcool, care pot deteriora pielea sau culorile incaltamintei.

Botoseii mocasin Baby Fox sunt produsi manual din piele naturala de import Italia si sunt disponibili intr-o varietate de culori si combinatii de sireturi, fiind alegerea perfecta pentru un botez sau pentru primii pasi ai bebelusului dumneavoastra. Pentru a-i intretine in stare buna si pentru a-i pastra cat mai mult timp, va recomand sa ii curatati cu grija si cu atentie, folosind metodele recomandate de producator.

Mai multe informatii despre incaltamintea Baby Fox gasiti in categoria Incaltaminte Copii / Botosei Bebelusi.