Espressor sau incalzitor pentru prepararea laptelui praf?

De cele mai multe ori suntem tentati sa alegem varianta mai ieftina in momentul in care cumparam electrocasnice. Sunt mamici care aleg uneori un incazitor pentru a-si prepara laptele praf al bebelusului decat un espressor cu functii complexe. Ulterior realizeza ca pierd mai mult timp in pregatirea hranei pentru cel mic.

Incalzitoarele moderne pot sa incalzeasca apa in care dizolvam pudra de lapte praf. Unele dintre aceste aparate sunt prevazute cu tehnologia moderna cu aburi PTC (Ceramic Heating Tehnologuy) si nu folosesc substante chimice sau microunde. Pentru a fi incalzita in cel mai scurt timp este necesar ca apa sa fie totusi la temperatura camerei, nu abia scoasa de pe raftul frigiderului.

Un espressor de lapte praf, cum este cazul Formulei Pro Advanced de la BabyBrezza, prepara biberonul automat, in doar cateva secunde, daca recipientul cu apa si cel cu pudra sunt alimentate corespunzator.

Astfel intervalul de preparare al laptelui este redus, iar bebelusul poate fi hranit in cel mai scurt timp.

In cazul espressorului cantitatea de apa si pudra de lapte praf sunt amestecate automat la temperatura aleasa si consistenta recomandata, tinand seama de tipul de lapte praf folosit in setarea selectata. In plus, espressorul de lapte praf Formula Pro Advanced de la BabyBrezza se poate seta la trei temperaturi diferite:

  • prima optiune este temperatura camerei;
  • a doua este o temperatura apropiata corpului, in jur de 36 grade Celsius – cele mai multe formule folosesc aceasta setare;
  • ultima este o temperatura mai mare decat cea a corpului daca aveti nevoie sa apelati la formulele mai grase/untoase (cum ar fi cele hipoalergenice, cele din lapte de capra, etc).

Totusi, in cazul in care aveti nevoie, espressorul poate livra doar apa calda, avand un rezervor de 1.5 litri.

Va ganditi la riscul de a gresi dozajul si consistenta prin adaugarea unei cantitati diferite de pudra? In cazul espressorului de lapte praf Formula Pro Advanced de la BabyBrezza procesul de incalzire si preparare sunt perfect reglate de aparat, fara ca dumneavoastra sa mai pierdeti timp cu masurarea, dozarea si incalzirea. Espressorul este un aparat igenic pastrand laptele praf intr-un compartiment etans, deschis doar pentru reumplere aproape o data pe saptamana. Este compatibil cu toate brandurile de lapte praf si cu majoritatea formulelor acestora.

Atat in cazul multor incalzitoare cat si al espressorului Formula Pro Advanced de la BabyBrezza pot fi folosite biberoane de toate dimensiunile. Chiar mai mult, in formula Pro Advanced biberonul poate avea orice dimensiune dorita: 60, 90, 120, 150, 180, 210, 240, 270 sau 300 ml. Espressorul este multifunctional, BPA-free, are capac detasabil si cu blocare de siguranta, foloseste butoanele care lumineaza noaptea si detine control al temperaturii apei.

 

Dupa cum stim incalzitoarele moderne au avantajul mobilitatii prin faptul ca pot sa fie transportate usor, iar unele dintre acestea chiar pot fi conectate la sursa de energie a masinii pentru situatiile in care bebelusul cere mancare pe drum.

Espressorul de lapte praf Formulei Pro Advanced de la BabyBrezza poate fi usor transportat in rucsac, dar poate fi conectat doar la priza din perete.

Este foarte util ca incalzitoarele au functie de sterilizare a biberonului ceea ce ajuta la curatarea si igenizarea acestora.

Pentru bebelusii de peste 6 luni, incalzitoarele pot incalzi si alte tipuri de mancare, spre deosebire de esspressor care prepara doar laptele praf.