Espressorul BabyBrezza Formula Pro Advanced si dozarea corecta a laptelui praf

Dozarea corecta a laptelui (cu espressorul de lapte praf BabyBrezza Formula Pro Advanced) este un aspect esential in folosirea acestui aparat. Unele mamici au emis feedback negativ despre aceste espressoare de lapte praf(in special despre vechiul espressor Formula Pro), fara sa respecte corect pasii de instalare detaliati in instructiunile de folosire care insotesc dispozitivul la cumparare. Nu folositi nici un aparat electric/electronic fara a consulta instructiunile de folosire si mentenanta, s-ar putea sa-l stricati sau sa-i scurtati durata de viata produsului doar pentru ca nu ati alocat timp sa cititi cum se foloseste / intretine corect.

 

Inainte de a incepe sa utilizati un aparat de lapte praf de la Baby Brezza este nevoie de o curatare prealabila a acestuia. Dupa ce aparatul este asezat pe o suprafata dreapta si stabila se scoate rezervorul de apa care se curata bine cu apa calda si detergent. Dupa clatire si uscare, acesta se reumple, iar espressorul Baby Brezza Formula Pro Advanced poate fi conectat la priza. Curatarea interiorului aparatului se realizeaza prin golirea a 300 ml de apa intr-un recipient extern pe care il pozitionam sub palnie. In urma acestui pas, puteti sa configurati aparatul de lapte praf Baby Brezza conform nevoilor dumneavoastra.

Instalarea aparatului trebuie sa tina seama de urmatoarele instructiuni. Dupa curatare, toate componentele espressorului trebuie sa fie complet uscate inainte de asamblare. Initial fixati capacul pe palnie si asezati-le in compartimentul special, prin glisare in sus si apoi in interior.

In urmatorul pas, axul trebuie asezat pe baza aparatului, iar recipientul de pudra e nevoie sa fie fixat pe ax ca in imaginea de mai jos. Pentru a doza corect laptele praf cu espressorul BabyBrezza Formula Pro Advanced marcajele recipientului de pudra trebuie sa fie indreptate catre utiliztor.

Rotita pentru masurare trebuie asezata pe ax in vasul pentru pudra cu partea plata orientata in jos. Este necesar ca orificiile acestei componente sa fie orentate in aceeasi pozitie ca cea din imaginea de mai jos.

Un element important in instalarea aparatului de lapte praf Baby Brezza este plasarea capacului cu marginea frontala sub sistemul de prindere din recipientul de lapte praf. Acest capac nu ramane complet plat, ci trebuie fixat sub sistemul de blocare de deasupra axului. Rotita pentru masurare si capacul de inchidere trebuie sa respecte imaginea numarul 7 de mai jos pentru a functiona corect.

In utimul pas, dupa ce ati asezat atent rotita pentru amestecare pe ax si apasati ferm pana in la momentul in care auziti un „click”, va asigurati ca cele doua sunt bine prinse.

Esperssorul BabyBrezza Formula Pro Advanced va doza corect laptele praf daca dumneavoastra ati urmat cu atentie pasii de instalare de mai sus. Astfel sunteti gata de prepararea primului biberon. Pentru o utilizare corecta a aparatului, va recomandam curatare periodica a acestuia si citirea cu atentie a instructiunilor de folosire. Click aici pentru manualul de utilizare BabyBrezza in limba romana in care gasiti o descriere detaliata a espressorului BabyBrezza Formula Pro Advanced.

 

BabyBrezza Formula Pro Advanced