Espressorul de Lapte BabyBrezza Formula Pro Advanced este compatibil cu Hipp cu Metafolin ?

Septembrie 2022. In ultimele luni au tot aparut formule noi de lapte pudra, unele cu DHA, altele cu Metafolin, sau pur si simplu… formule noi, updatate, astfel ca intrebarea „este compatibil Espressorul de lapte praf cu…” apare tot mai des; iar cel mai corect raspuns este DA!

Espressorul Formula Pro Advanced permite calibrarea noilor formule de lapte foarte usor, direct in Romania (spre deosebire de vechiul Espressor Formula Pro pentru care se trimiteau cutiile noi de pudra la calibrat in Franta, la distribuitorul BabyBrezza pe Europa).

Pana acum nu au fost identificate formule de lapte pudra HIPP non compatibile.

Pentru a vedea ce setare este necesara fomulei dvs. intrati pe site-ul celor de la BabyBrezza (aici)

Selectati Espressorul Formula Pro Advanced:

Alegeti Uniunea Europeana din lista:

Alegeti Brandul de lapte folosit:

Si alegeti formula pe care folositi:

Daca la inceput vorbeam de „noile” formule cu Metafolin, o parte se regasesc deja pe site-ul BabyBrezza, altele sunt deja calibrate si urmeaza sa apara pe site.

In site:

  • HiPP Organic Combiotic Metafolin
  • HiPP Junior Combiotic Metafolin

Acestea de mai jos sunt calibrate recent, nu toate se regasesc pe site-ul celor de la BabyBrezza, dar au fost calibrate in Romania urmand ca in curand sa apara si pe site-ul lor. Puteti da click aici daca doriti sa aflati setarile acestora.

Daca doriti mai multe detalii desprFormule lapte praf aparute 2022e aparat si setarea formulelor va asteptam pe BebeNou.ro in pagina produsului sau pe whatsapp la numarul 0720.831.688.

Cum apar formule noi in fiecare luna, o sa incercam sa vi le punem la dispozitie cat de repede se poate, chiar daca pe site-ul BabyBrezza se centralizeaza formulele noi din toata Europa o data la 3-4 saptamani.

Daca folositi o formula ce nu ati identificat-o in site-ul BabyBrezza trimiteti-ne pe whastappp o fotografie cu cutia de lapte praf si va ajutam. Daca formula nu este calibrata, o calibreaza baietii de la service in 1-2 zile si puteti folosi formula pe aparat imediat (pana sa apara pe site-ul BabyBrezza).