Espressorul de Lapte BabyBrezza Formula Pro Advanced este compatibil cu Hipp cu Metafolin?

Decembrie 2022. In ultimele luni au tot aparut formule noi de lapte pudra, unele cu DHA, altele cu Metafolin, sau pur si simplu… formule noi, updatate, astfel ca intrebarea „este compatibil Espressorul de lapte praf cu…” apare tot mai des; iar raspunsul este DA!

Espressorul Formula Pro Advanced permite calibrarea noilor formule de lapte foarte usor, direct in Romania (spre deosebire de vechiul Espressor Formula Pro pentru care se trimiteau cutiile noi de pudra la calibrat in Franta, la distribuitorul BabyBrezza pe Europa).

Pana acum nu am identificat formule de lapte pudra HIPP non compatibile.

In mod normal, pentru a vedea ce setare este necesara fomulei dvs. intrati pe site-ul celor de la BabyBrezza (aici)

Selectati Espressorul Formula Pro Advanced (daca folositi vechiul espressor Formula Pro, formula nu exista pe piata atunci cand vechiul aparat era inca in productie, deci cu vechiul nu e compatibila formula):

Alegeti Uniunea Europeana din lista:

Alegeti Brandul de lapte folosit (formulele comercializate in Romania, cu cutia in limba romana le veti gasi la HiPP(RO):

Si alegeti formula de lapte praf pe care o folositi:

La inceputul articolului vorbeam de „noile” formule cu Metafolin de la HiPP, o parte se regasesc pe site-ul BabyBrezza, altele sunt deja calibrate si urmeaza sa apara pe site.

Formula Hipp Organic Combiotic + DHA de Etapa 1 si Formula Hipp Organic Combiotic Cu Metafolin de Etapa 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formula Hipp Organic Combiotic + DHA de Etapa 1 are cutia astfel (prima fotografie), in medalionul din stanga nu scrie Metafolin, scrie DHA pe medalion, deasupra cifrei 1. Are setarea 4 pe butonul de pudra de pe Espressorul de lapte praf Formula Pro Advanced. 

Formula Hipp Organic Combiotic cu Metafolin de Etapa 1 a aparut la putin timp dupa, are tot setarea 4 pe butonul de pudra.  Aceasta cu Metafolin poate fi identificata ca avand pe medalion in centru scris Metafolin si deasupra o iconita pe fundal cyclam pe care scrie Nou, Cu Metafolin.

Intre timp s-a shimbat si ambalajul si pe unele cutii nu mai apare semnul cu nou, doar medalionul in care scrie cu Metafolin.

Pentru ca exista un val de formule noi si update-uri pe formulele existente, foarte multe formule sunt calibrate recent, nu toate se regasesc pe site-ul celor de la BabyBrezza, dar au fost calibrate in Romania urmand ca in curand sa apara si pe site-ul lor.

Daca doriti mai multe detalii despre aparat si setarea formulelor va asteptam pe BebeNou.ro in pagina produsului sau pe whatsapp la numarul 0720831688 de luni pana vineri 9-18.

Cum apar formule noi in fiecare luna, o sa incercam sa vi le punem la dispozitie cat de repede se poate, chiar daca pe site-ul BabyBrezza se centralizeaza formulele noi din toata Europa periodic.

Daca folositi o formula ce nu ati identificat-o in site-ul BabyBrezza  sau nu sunteti siguri de setare, cel mai bine trimiteti-ne pe whastappp o fotografie cu cutia de lapte praf si va ajutam. Daca formula nu este calibrata, o calibreaza baietii de la service in 1-2 zile si puteti folosi formula pe aparat imediat (pana sa apara pe site-ul BabyBrezza).

Aceste informatii sunt updatate in decembrie 2022 si au la baza informatii furnizate din testarile efectuate de Baby Brezza Romania, daca cutia dvs de pudra arata diferit, chiar si cu putin, intrebati pentru siguranta setarea formulei pe butonul de pudra (pe nr de mai sus). Aceasta valoare reprezinta corespondenta cu cupa de pudra pe care o aveti in cutia de lapte praf (calibrarea formulelor se face in raport de gramajul cupei si densitatea formulei, dar explicat simplu setarea de pe butonul de pudra trebuie sa fie cea corecta ca si cupa din interiorul aparatului sa corespunda cu cea din cutia de lapte).

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.