Espressorul de lapte praf de la BabyBrezza, un ajutor real pentru mamici

Pentru a veni in ajutorul mamicilor, espressorul de lapte praf de la BabyBrezza a fost upgradat de la Formula Pro la formula Pro Advanced. Este un upgrade util, necesar, facut in urma semnalarilor si a feedbackului adunat de la mii de mamici.

Urmariti mai jos diferentele dintre cele doua espressoare (doar ca fapt informativ, caci vechiul espressor nu se mai produce odata cu omologarea noului espressor pentru U.E.).

Espressorul de lapte praf Formula Pro a aparut pe piata ca o nevoie a mamicilor ce nu puteau hrani cu lapte matern copilul sau care dadeau formula de lapte praf in completare.

Cu un singur buton si pret de cateva secunde prepara biberonul in mod automat. De la inceput Formula Pro a incercat sa elimine eroarea umana prin faptul ca masoara apa si pudra de lapte praf, ca apoi sa le combine la temperatura si consistenta recomandata, tinand seama de tipul de lapte praf adaugat. Vechiul espressor n-a reusit cu succes, multe mamici greseau montarea unei piese in aparat pentru ca nu citeau instructiunile de folosire…astfel ca din cand in cand apareau apeluri telefonice cu „aparatul nu dozeaza bine laptele”. Dupa montarea corecta a piesei, aparatul devenea foarte bun si util. 🙂

Fiindca laptele praf este depozitat intr-un recipient etans, deschis doar pentru reumplere, mareste gradul de igiena. Acest recipient este detasabil. Espressorul Formula Pro utilizeaza in jur de 600 de tipuri de lapte praf, iar biberoanele pot avea toate dimensiunile: 60, 120, 180, 240 sau 300 ml. Capacitatea rezervorului de apa este de 1,5L fiind detasabil. De asemenea, palnia este detasabila si usor de curat. Temperatura apei este setata la ~ 37 grade Celsius, temperatura corpului.

Ca dimensiuni espressorul are inaltimea de 38.5 cm, latimea de 24,5 cm si grosimea de 22 cm.

Elementele care intra in contact cu hrana sunt din polypropylene, ABS, silicon, BPA-free, deci sunt safe.

Ca si greutate expressorul are 2,6 kg, deci e usor de carat si in concediu.

Spre deosebire de vechiul aparat Formula Pro, noul espressor Formula Pro Advanced reduce la jumatate timpul de preparare.

In plus, in noul espressor Formula Pro Advanced temperatura apei se poate seta pe 3 niveluri distincte. Fata de setarea la temperatura apropiata corpului, in jur de 36 grade Celsius, folosita de majoritatea aparatelor din aceasta categorie, noul Formula Pro Advanced ne pune la dispozitie inca doua optiuni: setarea pentru temperatura camerei si cea pentru o temperatura mai mare decat cea a corpului (setare pentru formulele hipoalergenice si cele din lapte de capra – scrie pe cutia de lapte la ce temperatura trebuie pregatita respectiva formula).

Mai mult, noul espressor Pro Advanced in comparatie cu Formula Pro poate doza si distribui doar apa, pentru momentele cand se face trecerea de la o formula de lapte la alta (atentie, trecerea de la o formula la alta se face treptat, nu schimbati de pe o zi pe alta formula de lapte folosita caci veti constipa bebelusul). Cand schimbati formula combinati manual pudra si doar apasati butonul de apa (ml si temparatura de care aveti nevoie).

Trebuie sa mai stim ca noul expressor este compatibil cu toate brandurile de lapte praf si aproape toate tipurile de formula.

Fata de vechiul aparat, espressorul Formula Pro Advanced masoara 9 dimensiuni de biberon: 60/90/120/150/180/210/240/270/300 mililitri, setare din 30 in 30 de ml, incepand cu 60 ml (cantitatea minima pentru a putea calibra formula corecta).

Ambele espressoare au compartimentul pentru depozitarea laptelui praf etans, iar cele pentru apa si lapte praf sunt detasabile. In ambele cazuri, palnia de amestecare este detasabila si usor de curatat.

Espressorul Pro Advanced este multifunctional, BPA-free, foloseste capac cu blocare de siguranta, butoanele lumineaza noaptea ajutand la orientare si beneficiaza de control al temperaturii apei. In plus, este prevazut cu un capac detasabil.

Comparativ cu espressorul Formula Pro, dimensiunile noului aparat sunt: inaltime 38 cm, latime 24 cm si grosime 18 cm. Formula Pro Advanced este chiar putin mai greu decat Formula Pro, cantarind 3,5 kg.

In cazul noului espressor Formula Pro Advanced elementele care intra in contact cu hrana sunt aceleasi ca si la cel vechi: Polypropylene, ABS, silicon.

Noul espressor de lapte praf de la BabyBrezza – Formula Pro Advanced reprezinta tehnologia care va confera mai multa siguranta si confort in prepararea hranei pentru cei mici, incercati-l cu incredere.