Esti in cautare de pat Minnie pentru fetita ta?

Daca esti in cautarea unui pat personalizat pentru fete cu imprimeu Minnie Mouse, ai ajuns la locul potrivit. In acest articol, iti vom prezenta paturi perfecte pentru micuta ta, realizate manual din materiale de calitate si cu atentie la detalii, care ofera siguranta si confort copilului tau.

  Pat pentru fetite model cu Minnie Mouse

Patul face parte din gama de paturi tineret pentru fetite cu protectii laterale incluse in lateralele patului, conceput pentru a oferi copilului tau un somn linistit si confortabil. Produsele din aceasta gama sunt realizate manual din PAL melaminat alb de 18 mm, acelasi material folosit si pentru paturile pentru adulti, pentru a asigura stabilitate si rezistenta. Patul poate sustine o greutate de pana la 120 kg si este asamblat cu eurosuruburi de 70 mm, pentru a garanta durabilitate si siguranta.

Pat cu protectii laterale detasabile cu Minnie

Pentru a oferi un nivel mai ridicat de siguranta, marginile patuturilor sunt prevazute cu o banda pvc aplicata, care protejeaza copilul de loviturile accidentale.

Salteaua inclusa in pachet are o grosime de 6 centimetri si este confectionata din burete de densitate medie, oferind un confort optim si un somn linistit. Husa saltelei este detasabila si are un fermoar, pentru o curatare usoara si o intretinere optima.

Imprimeul de pe saltea poate fi diferit fata de cel din imagine, in functie de materialul disponibil la furnizor. Decoratiunile de pe pat sunt realizate prin aplicare la cald a colantului cu personajele alese de client. Astfel, poti personaliza patul cu personajele preferate ale micutei tale, ceea ce il face cu adevarat unic si special.

Patul este disponibil in doua dimensiuni: varianta 2-8 ani, cu dimensiunea exterioara de 144/76 cm (pentru saltele de 140 cm lungime / 70 cm lățime) si varianta 2-12 ani, cu dimensiunea exterioara de 164/86 cm (pentru saltele de 160 cm lungime / 80 cm lățime). Astfel, il poti alege pe cel care se potriveste perfect cu spatiul din camera copilului tau.

Pat pentru fete cu imprimeu Minnie si cu sertar

Asamblarea patului este foarte usoara, acesta venind insotit de instructiuni clare de montaj, toate piesele si accesoriile necesare fiind incluse in pachet. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la montarea lui si poti avea un pat frumos si functional in camera copilului tau in cel mai scurt timp posibil.

Se mai poate alege varianta Start Minnie care se poate face cu sau fara sertar.
De asemenea se mai poate face varianta de pat Minnie tip masina imprimat pe roz sau pe rosu.

In acelasi timp, recent am lansat si gama Economic care se poate imprima cu Minnie si are avantajul pretului de la 439 lei. 

  • Garantia acestui pat este de 24 de luni, astfel ca, in cazul in care apare vreo problema, te poti baza pe faptul ca vei fi protejat de orice defect de fabricatie sau de montaj.

 

Pat Economic imprimat cu Minnie

Pat Minnie roz tip masina