Expresorul Formula Pro, secretul noptilor linistite

Expresorul Formula Pro

 

Faci nopti albe din cauza copiilor? Te trezesti de doua ori pe noapte ca sa le pregatesti laptele? Noi am gasit solutia. Expresorul de lapte praf Formula Pro de la Baby Brezza este disponibil acum si la magazinul nostru. Acesta produs are capacitatea de a prepara automat biberonul prin apasarea unui singur buton. Expresorul Formula Pro ofera lucrul dupa care tanjesc toti parintii care au bebelusi: nopti linistite. Acest produs are capacitatea de a-si masura singur atat praful cat si apa, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca gresiti dozajul. De asemenea, rezultatul este la inaltime, laptele fiind preparat la o temperatura de 37 de grade si are o consistenta perfecta.
Cum functioneaza espressorul de lapte praf Formula Pro?

Procedura e simpla. Laptele praf este pastrat intr-un compartiment etans ce se deschide doar pentru umplere o data pe saptamana. E bine de stiut faptul ca nu aveti nevoie de lingurita sau de alte unitati de masura.
Expresorul Formula Pro isi ia exact cantitatea necesara de lapte praf pentru a prepara un biberon. Un alt avantaj al acestui produs inovativ il reprezinta faptul ca poate fi folosit pentru toate tipurile si marcile de lapte praf. Nu trebuie decat sa setati aparatul pe formula dorita. Expresorul de lapte praf este usor de curatat. Compartimentele pentru apa, pentru lapte praf si palnia de amestecare sunt detasabile si se pot curata cu usurinta.
Expresorul de lapte praf Formula Pro este usor de transportat si il puteti lua cu usurinta si in concedii. Cantareste doar 2,6 kg si poate fi transportat si cu ajutorul unui rucsac. De asemenea, materialele din care este confectionat nu contin substante daunatoare bebelusilor. Vorbim aici de polypropylene, ABS, silicon, BPA-free. De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji nici cand trebuie sa alegeti un anumit model de biberon.
Expressorul Formula Pro este compatibil cu toate tipurile de biberoane. Astfel, puteti folosi biberoane de 60, 120, 180, 240 sau 300 ml. Expresorul Formula PRO este un produs multipremiat pe plan international si nu are rival pe piata.
Acesta poate fi cadoul perfect pentru botez sau chiar de sarbatori. Nimeni nu s-ar supara sa aiba in casa un astfel de produs care nu face decat sa le usureze munca.

Espressorul Formula Pro nu se mai produce incepand cu august 2019 odata cu omologarea noului espressor de lapte praf, dar pentru cei ce l-au achizitionat in trecut si inca il folosesc, gasiti aici instructiunile de folosire.

Lasa-ne un comentariu