Fetita ta isi doreste un pat personalizat cu Minnie Mouse?

Dacă îți cauți un pat personalizat pentru fetițele tale cu imprimeu Minnie Mouse, ai ajuns la locul potrivit. În acest articol, vom prezenta paturi perfecte pentru micuța ta, realizate manual din materiale de calitate și cu atenție la detalii, care oferă siguranță și confort copilului tău.

Aceste paturi sunt concepute special pentru fetițe și includ protectii laterale pentru a oferi un somn linistit și confortabil copilului tău.

Pat pentru fete cu imprimeu Minnie si cu sertar

Pat cu protectii laterale detasabile cu Minnie

Toate produsele din această gamă sunt realizate manual din PAL melaminat alb de 18 mm, același material folosit și pentru paturile pentru adulți, pentru a asigura stabilitate și rezistență. Patul poate suporta o greutate de până la 120 kg și este asamblat cu eurosuruburi de 70 mm, pentru a garanta durabilitate și siguranță.

Marginile patului sunt prevăzute cu o bandă PVC aplicată pentru a proteja copilul de loviturile accidentale și pentru a oferi un nivel mai ridicat de siguranță.

 

 

 

În plus, salteaua inclusă în pachet are o grosime de 6 centimetri și este confecționată din burete de densitate medie, oferind un confort optim și un somn liniștit. Se poate folosi si saltea de 12 cm, recomandam salteaua Norisor in 5 straturi. Husa saltelei este detasabilă și are un fermoar, pentru o curățare ușoară și o întreținere optimă.

Imprimeul de pe saltea poate fi diferit față de cel din imagine, în funcție de materialul disponibil la furnizor. Decoratiunile de pe pat sunt realizate prin aplicare la cald a colantului cu personajele alese de client. Astfel, poți personaliza patul cu personajele preferate ale micuței tale, ceea ce îl face cu adevărat unic și special.

Patul este disponibil în două dimensiuni:

  • varianta 2-8 ani, cu dimensiunea exterioară de 144/76 cm (pentru saltele de 140/70cm)
  • varianta 2-12 ani, cu dimensiunea exterioară de 164/86 cm (pentru saltele de 160/80cm).

Astfel, îl poți alege pe cel care se potrivește perfect cu spațiul din camera copilului tău.

În plus, există și o variantă a acestui pat care include un sertar pentru depozitare. Asamblarea patului este foarte ușoară și acesta vine însoțit de instrucțiuni clare de montaj, toate piesele și accesoriile necesare fiind incluse în pachet. Astfel, nu trebuie să îți faci griji cu privire la montarea lui și poți avea un pat frumos și funcțional în camera copilului tău în cel mai scurt timp posibil.

Există și alte variante ale patului Minnie Mouse, precum varianta tip mașină, disponibilă în culorile roz și roșu.

Pat Minnie rosu tip masina

Pat Minnie tip masina

Paturile tip masina sunt de obicei facute pe PAL colorat (asortat cu modelul ales), pentru paturile tip masina 2-12 ani dimensiunile sunt acestea:

Lungime: 170 cm

Latime: 84 cm

Inaltime: 55 cm

Greutate: 43 Kg

Greutate suportata: 120 Kg

Saltea compatibila: 160 x 80 x 12 cm

Culoare: roz

iar pentru paturile tip masina 2-8 ani dimensiunile sunt:

Lungime: 150 cm

Latime: 74 cm

Inaltime: 50 cm

Greutate: 37 Kg

Greutate suportata: 120 Kg

Saltea compatibila: 140 x 70 x 12 cm

Culoare: roz

 

De recent am mai scos si o gama de paturi Economic, care se afla la un pret avantajos de la 439 lei.

Garantia patului este de 24 de luni.

Patut Economic cu personajul Minnie Mouse ca si imprimeu personalizat, destinat spre a fi utilizat de la varste de 2 ani si pana la 12 ani, iar acesta este varianta care include in pret si saltea Culcus de dimensiunile 160x80x6 cm in 3 straturi.

Gama Produs: Pat Economic Minnie. Aceasta gama este probabil gama cu cele mai accesibile preturi. Contra cost se pot adauga 1 sau 2 paravane laterale detasabile pentru protectie (in cazul in care copilul are 2-3-4 ani).

Pat Economic imprimat cu Minnie

 

 

 

Lungime: 164 cm

Latime: 86 cm

Inaltime: 43 cm

Greutate: 45 Kg

Greutate suportata pat: 75 Kg

Spatiu util: 160 x 80 cm

Culoare PAL: Alb

 

Pentru varianta 2-8 ai dimensiunile sunt: Lungime pat: 144 cm, Latime pat: 76 cm, Inaltime pat: 43 cm, Greutate pat: 30 Kg, Greutate suportata: 75 Kg, Spatiu util: 140 x 70 cm

Caracteristici paturi Start imprimate cu personaje / eroi din desene
  • Pal melaminat 18 mm, imagini imprimate laminate, cant ABS de 2 mm sau 0,4 mm, bordura pvc de protectie, blat din pal hidrofugat 18 mm.
  • Distanta saltea-pardoseala: 31 cm.
  • Timp necesar montarii: 10 min.
  • Material: placa aglomerata din lemn (PAL) cu cant rotunjit pentru a preveni loviturile, iar imaginea aplicata pe panourile laterale este acoperita cu un film incolor, aplicat la cald.
  • Transport pentru aceste paturi (mai grele si mai voluminoase): 50 de lei – Oriunde in Romania
  • Patul se monteaza simplu, aveti in colet schita de montaj