Flori albe de margareta ascunse intr-o rochita

            Va plac florile? Primavara si vara sunt anotimpurile voastre preferate? Iubiti temperaturile mai ridicate, culorile, florile vii; iubiti perioadele ce va permit sa explorati in punct de vedere vestimentar? Va place sa purtati in aceasta perioada rochii vaporoase si fuste cu diverse imprimeuri, dar in acelasi timp va plac mult de tot si florile? Ce ati zice de o combinatie intre imprimeuri cu flori si rochii pe care sa le adorati si sa le purtati cu placere?

Daca este sa ne gandim putin la cromatica, albastru este o culoarea adanca, care transcede realitate, te implica in profunzimea lucrurilor, te detaseaza orecum de ceea ce este real si palpabil. Nu este o stare constanta ci o stare de care ai nevoie in momentele de evadare. Poate este prea mult pentru simbolistica unei culori, insa atunci cand imbracam o culoare trebuie sa stim ce stare de confort ne ofera. Nu pot sa ma imbrac in rosu, cand simt ca am nevoie de calm si liniste in jurul meu, nu de zgomot si distractie.

Cand ii imbracam pe cei mici trebuie sa stim ce simt ei in acel moment, sa ii consultam in privinta culorilor hainutelor si sa le aducem mereu argumente pentru a intelege alegerile voastre acum si alegerile lor de mai tarziu, cand vor creste. Daca am inceput cu dragostea pentru natura, implicit pentru flori, am continuat cu intelegerea cromaticii, a puterii culorilor.

Rochita pe care v-o propun pentru fetite este in nuante de bleumarin cu alb cu roz. Imprimeul care acopera intrega rochita este din flori de margarete albe, o alaturare de efect. Rochita este prevazuta si cu un cordon, care are o fundita la mijloc, foarte dragalasa si simpatica.

Aceasta rochita din bumbac 100% poate fi gasita in categoria rochite pentru fetite si daca acest model nu va convins, va asteapta alte 700 de modele pe site, cu siguranta  veti gasi tot ceea ce va doriti!

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.