Laptele praf Humana este compatibil cu espressorul Formula Pro Advanced?

Update Februarie 2024: Producatorul recomanda verificarea setarii pentru fiecare formula pe site-ul lor oficial, astfel:
1. dati click pe fotografia Espressoarelor
2. selectati ca si regiune Europa (A)
3. alegeti brandul formulei (B)
4. selectati tipul de formula (C)

De ceva timp testeaza BabyBrezza Europa formulele si le incarca pe site impreuna cu fotografiile cutiilor de lapte praf + se poate scana codul de bare de pe cutia de lapte praf sau cauta setarea introducand numarul de sub codul de bare si apasand butonul Search):
https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings

 

Edit mai 2023

Datorită faptului ca in ultima perioada au aparut multe noi formule de lapte praf pe piata, iar unele dintre cele vechi au fost îmbunătățite, vă recomandăm să trimiteți o poză cu ambalajul de lapte praf pentru a va putea ajuta si confirma setarea butonului de pudra,  la numarul de WhatsApp 0720.831.688, în zilele lucrătoare între orele 9 și 18, sau prin e-mail la adresa contact@bebenou.ro

Acest material orientativ este redactat in ianuarie 2021. Va recomandam sa vizitati sursa oficiala (cu date actualizate) babybrezza.com inainte de a folosi espressorul Formula Pro Advanced. Pentru informatii la zi accesati formularul online dedicat formulelor de lapte compatibile, selectati espressorul Formula Pro Advanced, apoi Uniunea Europeana, alegeti Brandul folosit si tipul de formula – selectati formula generica, apoi stage/varsta si setarea/la ce numar este configurata formula.

Detaliem aici compatibilitatea laptelui praf Humana cu espressorul Formula Pro Advanced de la BabyBrezza. Brandul Humana contine urmatoarele formule: Anfangsmilch, Anticolic, AR, Comfort, Für kleine Helden, HA, HN, Junior Milk, NaturCARE, Pro Balance si SL.

Humana

 

Pentru formula Humana Anfangsmilch alegeti setarea cu numarul 5 pentru toate cele trei etape: 1, 2 si Pre, toate au acelasi gramaj de pudra.

Anfangsmilch

 

Formula Humana Anticolic are o singura etapa 0+primele luni calibrata la setarea 7.

Anticolic

 

In cazul formulei Humana AR (Anti-Reflux) alegeti setarea 5 (are o singura etapa: de la nastere).

AR

 

Pentru formula Humana Comfort setarea 4 corespunde etapei de la nastere (From Birth – e mentionat pe cutia de lapte).

Confort

 

Pentru formula Humana Für kleine Helden aveti etapa 1 la setarea 5 si etapa 2 la setarea 4.

Humana Für kleine Helden

 

Formula Humana HA (HipoAlergenic) are disponibila setarea 4 pentru ambele etape: 1 si Pre.

Humana HA

 

Formula Humana HN are etapa de la nastere cu setarea 5.

Humana HN

 

Formula Junior Milk are etapa 1(de la un an) la setarea 4.

Humana Junior Milk

 

Formula Humana NaturCare are etapa 2 la setarea 4.

Humana NaturCARE

 

Formula Humana Pro Balance are etapa 2+(de la doi ani) cu setarea 7.

Humana Pro Balance

 

Formula Humana SL are etapa 0+(primele luni) cu setarea 7.

Humana SL

 

In timp, formulele se pot schimba (au fost cazuri unde s-au adaugat enzime sau s-a schimbat toata gama de lapte) sau apar formule noi astfel ca lista compatiblitatii lor se actualizeaza permanent. Din acest motiv va rugam sa consultati aici lista actualizata a formulelor si setarile corespondente, inainte de a pune in functiune espressorul Formula Pro Advanced BabyBrezza. Website-ul babybrezza.com este singura sursa oficiala cu date actualizate despre formulele compatibile.