Noul Espressor Formula Pro Advanced de la BabyBrezza

Ce aduce in plus noul espressor Formula Pro Avanced de la Babybrezza?

As pleca cu discutia de la vechiul espressor, Formula Pro pe care majoritatea mamicilor il stiau de ani de zile.
Acesta e un feedback mai vechi al unei cliente …feedback oferit pentru vechiul espressor, cu plusuri si minusuri.

+ prietenul de nadejde al familiei cu bebelus, mamica, taticul, bunicii (oricine se ofera sa pregateasca laptele copilului), poate avea laptele in cateva secunde
+ are un design compact, ocupa putin spatiu pe blat
+ usor de transportat in vacanta( nu necesita dezansamblare)

– sunt momente in care nu ai nevoie de toata cantitatea dozata, are din 60 in 60 de ml…si cand manaca 90 ml faci 120 caci nu are 90.
– nu stiu cat de ok este faptul ca apa sta calduta la 38 de grade intr-un vas de plastic, cat o fi el de BPA Free.

– sunt formule grase care nu sunt compatibile, ramane lipit o parte din lapte pe palnie pt ca din ce am inteles ar trebui apa incalzita la o temperatura mai mare decat cea a corpului sa o dizolve.

Foarte bun feedbackul clientei, documentat, complimente.
Noul espressor intr-adevar face laptele mai repede, insa doar noaptea cand ti-e somn si abia astepti sa revii in pat faci diferenta ca dureaza mai putin cu noul espressor…
Noul are design mai compact, ocupa si mai putin spatiu, insa nu cu mult. Are rezervorul de apa in spate si se scoate mai usor.

E la fel de usor de transportat. Are avantajul ca vine premontat si mamicile nu mai gresesc montarea paletei 2 (una din rotitele portocalii de sus din cuva cu lapte praf) – 99 % din semnalarile si review-urile cu „nu da formula de lapte corect” erau legate de faptul ca multe mamici nu citeau toate instructiunile, nu montau rotita portocalie corect si fiind montat incorect nu functiona corespunzator.

Formula Pro Advanced, noul espressor e compatibil cu 99.9% din formulele de pe piata, are 3 trepte de incalzile a apei, pe treapta 3 la o temperatura mai mare decat cea a corpului dizolva si formulele grase/hipoalergenice. In plus nu mai tine apa calda in rezervorul de plastic, o incalzeste instant.

Si da, are din 30 in 30 de ml dozarea (incepand cu 60 ml, cantitatea minima pentru a doza corect formula), astfel incat nu se mai iroseste lapte ca la vechiul espressor de lapte praf.

Costa ceva mai mult, dar isi merita banii.