Patul recomandat pentru copilul tau – personalizat cu personajul favorit

Salutari, dragi parinti si iubitori de copii! Azi ne vom axa pe subiectul important al alegerii patului perfect pentru micutii nostri de peste 2, 3 sau 4 ani. De ce este importanta aceasta alegere?

Ei bine, pentru ca locul in care copilul nostru doarme poate influenta modul in care acesta se dezvolta mai tarziu.

In plus, un patut confortabil si sigur poate fi un motiv in plus pentru ca cel mic sa doarma singur, in cazul in care pana acum s-a obisnuit sa doarma intre parinti sau cu unul din parinti.

Unul din primele lucruri pe care trebuie sa le luam in calcul atunci cand alegem patul perfect este calitatea saltelei.

De multe ori, parintii se concentreaza pe aspectul estetic al patului, insa uitand de confortul copilului.

O saltea confortabila asigura un somn linistit, ceea ce este esential pentru sanatatea si dezvoltarea copilului.

In plus, pozitia coloanei si confortul termic sunt aspecte foarte importante pentru un somn bun, asa ca trebuie sa evitam saltelele din burete ieftine, care absorb umiditatea si care pe termen lung pot sa devina un mediu perfect pentru dezvoltarea bacteriilor si a acarienilor.

In schimb, este mai indicat sa alegem o saltea cu cel putin un strat de ventilatie, care sa permita aerului sa circule sub corpului copilului.

Pentru asta putem alege una cu strat lana sau fibra de poliester (ca un continut de pilota presat) plus lana.

In plus, trebuie sa ne gandim si la faptul ca cei mici sunt plini de energie si transforma orice moment si aproape orice spatiu intr-un loc de joaca.

Din acest motiv, este recomandat un patut care sa aiba marginile protejate, pentru a evita accidentele.

Patul nu este conceput ca loc de joaca, ci ca loc de dormit, insa stim ca acest lucru nu se intampla intotdeauna.

De aceea, un patut cu protectii laterale si margini cantuite poate oferi siguranta de care copilul are nevoie.

De asemenea, trebuie sa fie solid si stabil pentru a suporta miscarile neasteptate ale copilului, care alearga si sare in orice loc. Un pat stabil si cu margini cantuite pe rotund poate oferi protectie si evita mici accidente, precum cazaturile si loviturile.

O alta caracteristica importanta a patului este usurinta de mutare, pentru cazurile in care dorim sa adaugam sau sa schimbam elemente in camera. Daca patutul este asezat pe saboti de plastic care permit deplasarea acestuia, atunci este mult mai usor de mutat comparativ cu picioarele rigide ale paturilor clasice.

Aceasta caracteristica poate fi utila in cazul in care ne dorim sa schimbam mobila sau sa curatam camera copilului, de exemplu.

Am vazut zilele trecute o postare pe FB a unui client care m-a impresionat, era reclama directa produselor noastre…fara macar sa-l platim pe om: 

„Astăzi vreau să împărtășesc experiența mea cu privire la achiziționarea paturilor personalizate cu personaje din desene animate sau filme cu super eroi.

Recent, am fost în căutarea unui pat nou pentru copilul meu și am descoperit aceste paturi personalizate care erau imprimate cu personaje din desene animate sau filme cu super eroi.

Copilul meu iubește desenele animate și filmele cu super eroi, deci mi s-a părut o idee grozavă să-i cumpăr un astfel de pat personalizat.

În primul rând, am fost foarte impresionat de varietatea de posibilitati de personalizare …inclusiv cu poza si numele copilului, cu ce doream eu.

Am găsit paturi cu personaje precum Paw Patrol, Fulger Mcqueen, Spiderman, Batman de baieti si Frozen, Minnie, Sofia, Printese, etc pentru fetite.

Erau atât de multe opțiuni încât am petrecut o seara intreaga uitându-mă prin toate opțiunile disponibile.

În cele din urmă, copilul meu a ales un pat cu tema Spiderman –  este unul dintre personajele sale preferate.

Atunci când a sosit patul, prin Sameday…verificare la livrare….totul ok…am fost foarte bucuros că am făcut această alegere.

Patul era de calitate  și personalizarea / imprimeul cu Spiderman era făcută bine, lucrez in domeniu de printing si cunosc.

Copilul meu a fost atât de încântat să gaseasca patul acasa și nu putea aștepta să doarmă în el.

De fapt, el chiar și-a petrecut restul zilei jucându-se în patul său nou.

Sunt convins că patul va rezista mult timp, e PAL de 18 mm ca la patul meu mare de dormitor. În plus, asamblarea a fost destul de ușoară și am reușit să-l punem împreună în 10-15 minute.

Un alt lucru pe care l-am apreciat la acest pat personalizat a fost faptul că acestea sunt o modalitate grozavă de a face ca patul să fie mai atractiv pentru copii.

Cu ajutorul acestor paturi personalizate, am reușit să facem ca patul să fie mult mai distractiv și atrăgător pentru copilul nostru.

În loc să fie doar un pat, acum patul a devenit un loc în care copilul nostru se poate juca și se poate simți confortabil și în siguranță, noaptea pleaca in misiuni si actiune cu Spiderman, cere singur la culcare. Inainte? Pfff..

Pe scurt, achiziționarea unui pat personalizat cu personaje din desene animate sau filme cu super eroi este o mega opțiune pentru a face ca patul copilului tău să fie mult mai atractiv.

La cate personaje sunt disponibile, puteți găsi cu ușurință un pat care să corespundă intereselor și preferintelor voastre.

Ii laud, da, dar daca asa ar fi toti furnizorii…ar fi de poveste.

„Vreti asta…avem solutii”, asta vreau sa aud mereu de la un furnizor. Nota 10.”

Nu va spunem cum a fost postarea asta din FB a clientului….pentru noi, pentru baietii de la atelier.

Am simtit ca tot efortul nostru merita.