Copii independenti cu paturi tip mașină personalizabile!

Multi parinti se plang de faptul ca nu pot scapa de copil din patul matrimonial desi copilul a crescut si e la gradinita..el .prefera sa doarma cu parintii. Căutând un loc sigur, confortabil și plin de personalitate pentru somnul copilului, un pat de tip mașină personalizabil este o alegere potrivita, copilul dvs va dori sa doarma singur alaturi de personajul favorit. Cu dimensiunile și imprimeul adaptate la preferințele copilului și părintelui, camera copilului poate deveni un spațiu creativ, în care să-i stimuleze imaginația și să-l încurajeze să doarmă liniștit.

Versatilitatea Design-ului

Când vine vorba de imprimeu și dimensiuni, paturile pot fi personalizate pentru a se potrivi preferințelor și intereselor fiecărui copil și părinte. Indiferent dacă alegi un model cu supereroi îndrăgiți, prințese, mașini de curse, sau culori preferate, chiar un design unic, poți crea un pat care să reflecte în întregime personalitatea și pasiunile copilului tău. Totodată, dimensiunile pot fi ajustate pentru a se potrivi cu amenajarea camerei, oferind astfel o funcționalitate optimă si valorificarea spatiului.

Mai mult decât atât, există o varietate de imprimeuri designuri deja disponibile pentru paturile tip masina, te invit să le verifici, click aici.

 

Construcție și Siguranță

Alt aspect important este siguranța pătuțurilor. Fiecare detaliu a fost proiectat pentru a oferi un mediu de somn confortabil și protejat. Prin utilizarea unui PAL melaminat de 18 mm pentru construcția patului (material folosit și pentru paturile adulților), se obține un produs durabil și solid. Astfel, patul va rezista în timp și va oferi suport optim pentru copilul tău, fiind în același timp suficient de rezistent pentru a putea susține o greutate de până la 120 kg, permițându-ți să te așezi și tu lângă el. 

Suportul de saltea al patului este realizat din PAL hidrofug de 18 mm grosime și îndeplinește și rolul de izolator termic față de podea. Panourile laterale ale patului sunt acoperite cu un imprimeu, protejat de un film incolor, care asigură o protecție împotriva zgârieturilor. 

În plus, patul are protecții laterale care se întind până la jumătatea sa, iar bordura din PVC este rotunjită, are muchii line și mai putin dure pentru a garanta siguranța. 

 

Independența Somnului

Un pat personalizat în formă de mașină poate încuraja copiii să doarmă singuri. Oferindu-le un spațiu creativ și plăcut, copiii vor fi atrași și entuziasmați de patul lor special. Vor dori să petreacă timp în propriul lor pat, ceea ce îi motivează să doarmă singuri. În plus, forma mașinii, culorile vibrante și designul captivant creează un mediu confortabil și plăcut pentru cei mici. Această atmosferă îi ajută să se simtă protejați și relaxați în propriul lor dormitor.

Cu un pat de tip mașină personalizabil, găsirea un loc sigur, confortabil și plin de personalitate pentru somnul copilului devine o alegere ideală. Prin posibilitatea de adaptare a dimensiunilor și a imprimeului la preferințele copilului și ale părintelui, camera copilului se transformă într-un spațiu creativ ce stimulează imaginația și încurajează un somn liniștit. Construit cu atenție și siguranță în minte, patul oferă durabilitate și soliditate, garantând protecție și confort. In plus inaltimea la care doarme copilul a fost redusa la 26-27 cm fata de podea pentru a preveni cazaturile de la inaltime.

Mai mult, forma mașinii și designul captivant încurajează independența somnului, creând un mediu plăcut și familiar în care copilul se simte protejat și relaxat. Așadar, patul personalizat devine un loc perfect pentru micuțul tău să-și petreacă nopțile.

Te invit pe BebeNou.ro să vizionezi multitudinea modelelor pe care noi le-am conceput, și dăruiește-i copilului tău pătuțul dorit. Contactează-ne dacă ai nevoie de informatii suplimentare sau daca dorești un pat personalizat.