Produse must-have pentru mersul la plaja

Cu totii cred ca ne amintim prima intalnire cu marea si teama pe care am simtit-o cand trebuia sa intram in apa.

Bineinteles, parintii incercau sa ne convinga si sa ne imbarbateze sa punem macar un degetel in apa ca sa vedem ca totul este bine.

Apoi urma chinul pentru parinti pentru ca eram atat de indragostiti de farmecul marii incat nu voiam sa mai iesim.

Cu siguranta prima intanire cu marea pentru fiecare copil este de neuitat.

Trecand prin toate aceste momente, stim cum sa ne ingrijim copiii astfel incat sa avem o vacanta frumoasa si multe momente placute.

Nu putem uita ca briza marii mareste pofta de mancare a copilului si ii ajuta sa se odihneasca mai bine pe timpul noptii.

De asemenea, mersul pe nisip relaxeaza picioarele si favorizeaza circulatia, apa marii tonifica muschii, iar  aerul curat si cald avantajeaza respiratia.

Noi va dorim o vacanta relaxata si placuta si de aceea v-am facut o mica lista cu produsele cele mai importante si cumparate din ultima perioada.

Am primit din partea cumparatorilor nostri feedback-uri excelente, ei fiind foarte multumiti de calitatea si durabilitatea produselor.

Cand plecati la plaja cu cel mic, nu uitati sa luati cu dumneavoastra un colac de inot, combinezonul, prosoape, costume de baie si hainute pentru plaja.

Colacele sunt necesare deoarece il vor ajuta sa inoate si se va distra in apa o lunga perioada de timp.

Avem o varietate de produse cu diferite culori pentru varste de pana la 14 ani. Sunt usor de umflat, de folosit, iar copilul se va simti in siguranta in apa.

Combinezonul este confectionat din neopren, mentine temperatura corpului constanta ceea ce ii va oferi copilului posibilitatea de a se juca mai mult timp in apa. Ii ofera copilului confort si este usor de purtat, acestia putand sa se miste in voie fiind protejati de vant si razele soarelui.

Prosoapele noastre de plaja colorate, pufoase si vesele vor convinge copiii sa se joace si pe plaja cu ceilalti prieteni fara a se supara ca ati dorit sa-i scoateti din apa.

Datorita calitatii ridicate, va puteti bucura de aceste produse o lunga perioada de timp.

Costumele de baie, pantalonii lungi si tricourile sunt confectionate din microfibra care protejeaza pielea celor mici de razele soarelui, sunt rezistente la clorul si la apa sarata din mare, sunt usor de folosit si se usuca repede.

Si nu in ultimul rand, gentile de plaja care sunt practice si voluminoase, iar fermoarul puternic va va proteja lucrurile de ochii indiscreti.

Pot incapea cu lejeritate prosoape, hainute, halate, jucarii etc.

Suntem siguri ca sunteti niste parinti excelenti si dedicati copiilor dumneavoastra, iar vacanta pe care o planuiti va fi minunata si veti avea parte de multe momente memorabile alaturi de ingerasii dumneavoastra.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.