Saltele de infasat cu intaritura sau fara intaritura

Saltelele de infasat sunt necesare pentru mamici, pentru a le usura munca si pentru a-i schimba mai usor pe bebelusi. Saltelele de infasat sunt de 2 feluri: saltele cu intaritura, cu picioruse si cu sistem click si saltelute fara intaritura. Acestea se pot aseza pe cadrul patutului sau pe comoda de infasat, in functie de usurinta cu care schimba bebelusul. Saltelele au diverse modele, cu animalute, de la ursuleti, la girafe, de la oite, la lei, cu floricele, cu diverse imagini pentru bebelusi.

Va recomand cele 3 tipuri de saltele de infasat cu diverse modele si culori:

Saltea de infasat bebe cu intaritura

Caracteristici:

– Suprafata saltelutei este de tip PVC, se poate spala, se curata usor si este simplu de intretinut

– Suprafata din plastic este moale si culorile cu care este imprimata sunt non-toxice.

– In partea posterioara are intaritura.

– Salteluta se aseza pe cadrul patutului.

– Piciorusele se monteaza pe partea posterioara in asa fel incat salteluta sa stea fixata intre laturile patutului copilului.

Saltea de infasat bebelusi cu intaritura Click

Caracteristici:

– Suprafata tip PVC lavabila, usor de intretinut si de curatat. – Prevazuta cu intaritura in partea posterioara. – Salteluta se poate aseza pe cadrul patutului. – Piciorusele se monteaza pe partea posterioara in asa fel incat salteluta sa stea fixata intre laturile patutului copilului. – Suprafata din plastic moale este imprimata in culori non-toxice.

Saltea De Infasat Fara Intaritura

Caracteristici: – are o suprafata de tip PVC, care este lavabila, usor de curatat si de intretinut – suprafata din plastic este moale si are imprimeuri dragute, in culori non-toxice – aceasta se poate aseza pe suprafete solide sau pe comoda de infasat. Saltelutele de infasat pentru bebelusi le puteti procura din magazine fizice sau le puteti comanda online.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.