Saltele Norisor Confort Plus 160×80 pentru paturi copii 2-12 ani

Aprilie 2023.

Salteaua pentru paturi de copii Norisor (Confort Plus) solutia excelenta pentru un somn odihnitor si pentru o postura corecta a micutilor dvs.

Aceasta saltea este conceputa special pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani si este disponibila in dimensiunea de 160×80 cm, potrivita pentru paturile de copii din site cu dimensiunile exterioare 164×86 cm, 165×85 xm, 170×84 cm.

Salteaua este realizata din 5 straturi, fiecare dintre ele avand un rol bine definit:

-Miezul acesteia, care asigura elasticitatea si duritatea saltelei, este reprezentat de un strat de poliuretan cu o densitate medie.

Acesta este inconjurat de doua straturi de fibra de poliester pentru un plus de ventilatie si 2 straturi de lana import Italia, fiecare strat are cate 1 cm (12 cm de lana se preseaza in 1 singur).

Aceste 2×2 straturi au rol de ventilare a saltelei prin natura materialelor din care sunt realizate.

-Tot acest sandwich este imbracat cu o husa, tot din bumbac, care prezinta un fermoar pentru a putea fi desfacuta salteaua daca ajung lichide la interior.

Suprafata de contact naturala cu husa din bumbac 100% este perfecta pentru pielea sensibila a copiilor si este realizata din materiale non-alergice, specifice pentru utilizarea in puericultura.

Salteaua Norisor (Confort Plus) este perfecta pentru copiii care dorm pe o parte sau pe burtica si atenueaza miscarile din timpul somnului.

Aceasta ofera suportul ideal si combina un nivel ridicat de confort cu suportul necesar pentru o postura corecta si un somn odihnitor.

De asemenea, salteaua este reversibila, ceea ce inseamna ca poate fi intoarsa pentru a prelungi durata de viata a acesteia.

Salteaua Norisor (Confort Plus) vine cu o garantie de 36 de luni, iar din feedback-ul clientilor, aceasta are o durata de viata medie de 7-10 ani.

  • Pentru a prelungi viata saltelei dvs., este recomandat sa folositi o husa de protectie impermeabila si sa o intoarceti cel putin o data la 3 luni.
  • De asemenea, o data la 3 luni, puteti duce salteaua afara sau intr-un spatiu deschis si sa bateti suprafata pentru a elimina orice urma de praf si a pastra prospetimea saltelei.
  • Daca salteaua se uda accidental, indepartati husa pana la jumatatea saltelei si lasati miezul interior intr-un loc aerisit, pana la uscarea completa.
  • In plus, daca doriti o anumita gama de culori pentru husa saltelei, puteti lasa un comentariu in acest sens, optand pentru roz, bleu, verde sau crem.

In concluzie, salteaua pentru paturi de copii Norisor (Confort Plus) poate fi o solutie excelenta pentru un somn odihnitor si o postura corecta a micutilor dvs.