Recomandari saltele potrivite pentru copii

Somnul copilului este unul dintre cele mai importante aspecte de care tin cont parintii. Poate cel mai important factor pentru parinti. In primul rand pentru ca il ajuta la crestere si in al doilea rand pentru ca somnul tau este dependent de somnul lui.

Pentru ca un copil sa doarma bine, trebuie sa ii oferi un mediu propice. Pe langa o camera mare, aerisita des, decorata in culori neutre, ii mai trebuie si un pat confortabil si potrivit nevoilor specifice varstei si dezvoltarii sale. Atunci cand te gandesti la ce dimensiune sa aiba, pragmatic ar fi sa cumperi un pat copii 2-8 ani., pe care il vei putea pastra cativa ani. Potrivita va fi o saltea 160×80.

saltele copii

Studiile arata ca ne petrecem aproximativ o treime din viata in pat. De aceea, alegerea unei saltele si a patului, mai ales pentru copii este deosebit de importanta. Salteaua ii ofera micutului tau spatiul de care are nevoie, ii sustine coloana vertebrala dreapta datorita componentelor specifice si, de asemenea, impiedica dezvoltarea bacteriilor si acarienilor care produc alergii copiilor.

Daca de abia ai devenit parinte, e bine sa ii cumperi, inca din primele luni de viata, o saltea infasat bebelusii. Aceasta saltea va fi de mare ajutor cand il schimbati, cat si pentru confortul lui.

Lenjeria patului este si ea importanta deoarece copilul trebuie sa aibe o piele sanatoasa. Specialistii recomanda ca lenjeria copiilor sa fie 100% din bumbac organic si sa fie schimbata de cel putin doua ori pe saptamana. Te sfatuim sa alegi lenjerii de pat in culori cat mai deschise, pentru a vedea cu usurinta cand este nevoie sa le speli.

Pe site-ul www.bebenou.ro poti gasi o multitudine de paturi pentru copii, concepute in functie de nevoile fiecarei categorii de varsta a copiilor. Modelul, forma sau desenele din care face parte, fac din alegerea unui pat pentru copii, o aventura placuta si apreciata atat de parinti, cat si de copii, daca sunt mai mari. Prezenta lor in cautarea si alegerea patului poate reprezinta un stimul motiv temeinic pentru a se muta din patutul de bebelus sau sa renunte la dormitul cu voi, in favoarea noului sau pat de de copil mare.

Pentru copii mai mari, recomandam Salteaua Norisor (Confort Plus), un produs special conceput pentru paturile copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 8 ani (140x70cm) sau pentru paturile 2-12 ani(160x80cm).

Cu o grosime de 12 cm si dimensiunile potrivite pentru paturile de copii de cresa/gradinita/scoala (160/80 cm), aceasta saltea ofera un nivel ridicat de confort si suport pentru o postura corecta si un somn odihnitor.

Salteaua este realizata din 5 straturi, fiecare dintre ele avand un rol important. Miezul acesteia este reprezentat de un strat de poliuretan cu o densitate medie, care asigura elasticitatea si duritatea necesara saltelei.

Pe langa miezul de poliuretan (burete), de o parte si de alta a acestuia, se afla celelalte 4 straturi, cate 2 pe fiecare fata. Acestea includ 2 straturi de fibra de poliester (pentru un plus de ventilatie) si 2 straturi de lana import Italia. Aceste 2×2 straturi au rol de ventilare a saltelei prin natura materialelor din care sunt realizate.

Salteaua este imbracata cu o husa din bumbac 100%, cu fermoar pentru a putea fi desfacuta si spalata, iar culorile imprimate sunt non-toxice. Este important de retinut ca spalarea husei poate determina modificarea dimensiunilor acesteia.

Aceasta saltea pentru copii este realizata din materiale non-alergice, specifice pentru utilizarea in puericultura, iar garantia oferita este de 36 de luni. In plus, feedback-ul clientilor arata o durata medie de viata de 7-10 ani.

Pentru a prelungi viata saltelei, este indicata folosirea unei huse de protectie impermeabile si intoarcerea saltelei macar o data la 3 luni. Daca salteaua se uda accidental, este important sa indepartati husa pana la jumatatea saltelei si sa lasati miezul interior intr-un loc aerisit, pana la uscarea completa.

In concluzie, Salteaua Norisor (Confort Plus) este un produs excelent pentru paturile de copii de 2-12 ani, oferind suport si confort optim pentru o noapte linistita si odihnitoare.

 

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.