Top 3 cele mai vandute tipuri de jucarii

Din momentul in care aflam ca vom fi parinti ne facem tot felul de planuri de cum ne vom creste copiii, cum ne vom petrece orele jucandu-ne cu ei si citindu-le cele mai frumoase povesti cu printi curajosi si printese fermecatoare. Cu totii ne dorim sa ne petrecem anii inconjurati de rasul dulce al copilului nostru si sa ii oferim cea mai frumoasa copilarie.

Fiind foarte grijulii, de foarte multe ori nu ne lasam copilul sa se dea in tobogan sau in leaganul din parc din diverse motive, iar copilul sufera si se supara pe parinte.  Pentru a evita astfel de situatii, putem sa le cream un loc de joaca in propria casa sau curte, iar ei se pot distra linistiti si cu familia.

Cele mai vandute astfel de jucarii sunt:

  1. Casutele pentru copii care sunt perfecte pentru interior sau pentru exterior. Aici vor trai clipe fermecate alaturi de prietenii lui. Vor putea fi mici actori interpretand basmele citite de parinti sau de bunici, sau mici regizori creand diverse povestioare, altfel isi vor dezvolta imaginatia, vor da frau liber creativitatii si vor fi mult mai deschisi, mai comunicativi.spatiu-de-joaca-casuta-si-tobogan-hpb402k-6975278
  2. Toboganul care poate fi pus in casa sau afara, in functie de marimea lui. Este o jucarie sigura si foarte iubita de catre copii. Aici vor invata ce inseamna responsabilitatea deoarece vor intelege ca trebuie sa nu isi loveasca prietenii si vor invata sa aiba rabdare pentru ca vor astepta pana se va elibera toboganul.
  3. Masina Kart care ii va invata regulile de baza in circulatie si care le va imbunatatii sanatatea datorita miscarii pe care vor trebui sa o faca. Vor invata jucandu-se ca trebuie sa fie atenti cand sunt la volan, vor invata sa acorde prioritate si vor avea parte de o zi de joaca memorabila cu prietenii.

Creandu-le un loc de poveste, vor avea o viata de poveste! Vor fi captivati de frumusetile vietii si se vor bucura cu prietenii sau familia de fiecare moment. Toate aceste jocuri ii vor invata lucruri importante, le vor dezvolta creativitatea, ii vor ajuta sa comunice cu rapiditate si cu usurinta si astfel sa lege noi prietenii si ii vor invata ca joaca este simpla si pura.

De asemenea, amenajand un loc de joaca la dumneavoastra acasa, veti avea un loc de petrecere pentru ziua copilului dumneavoastra si veti economisi timp cautand un spatiu special amenajat pentru astfel de evenimente si mai ales, cel mic va fi mai relaxat stand intr-un mediu cunoscut.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.