Triciclete copii – Recomandari

Va voi spune care au fost cele mai cerute triciclete pentru copii vara asta, si motivele pentru care acestea merg mai bine decat altele la vanzare.

De exemplu tricicleta A901-1 , desi sunt altele mai ieftine, a fost ceruta de parinti in primul rand pentru ca are acel maner ajutator, cu care se poate ghida foarte usor copilul, mai ales daca este mai mic si nu are inca suficienta forta in picioare.

Rotile sunt din material EVA, un gen de cauciuc expandat si sunt mult mai silentioase decat cele cu roti din plastic (pe care nu le recomandam, chiar daca sunt mai ieftine).

Ghidonul cu protectie termina e doar un plus toamna / primavara.

Roata din fata cu suspensie este inca un +1.

Un alt model ce a mers f bine este Tricicleta KR01 pentru ca are roti pe rulment si este foarte silentioasa, in plus merge si pt copii de 12 luni; al plus mare este copertina cu protectie UV pentru vara.

Chiar daca nu are un pret foarte mic, are un cost mic, mai multi clienti au spus ca dupa 3 ani au facut-o cadou prietenilor si arata ca noua, perfect functionala.

Stim cu totii ca nu multe triciclete sa pot lauda cu astfel de performante.

Din categoria triciclete ieftine care-si merita banii recomadam tricicletele DHS, daca cumva bugetul este unul redus si nu va permiteti o tricicleta mai accesorizata, DHS-urile sunt cele care au probabil cea mai mare durata de viata din categoria lor.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.