Cauti paturi pentru copilul tau? Paturile personalizate de tip masina pot fi o solutie

Mai 2023

Caracteristici paturi tip masina

Multi dintre parinti la un moment dat incearca sa isi convinga copii sa doarma singuri in paturile lor, si apeleaza la solutii precum paturile pit masina (chiar daca timpul este mai mare si costul de productie e mai ridicat).

Majoritatea aleg varianta varianta paturilor personalizate cu imprimeuri pe capete, efectuate pe PAL alb, care au un pret mai accesibil si un timp mai mic de executie.

Pe langa alte paturi personalizate pe care le avem in site-ul nostru si despre care de altfel am mai scris articole, astazi mi-as dori sa va fac cunostinta cu niste paturi peciale si anume paturile de tip masina.

Aceste paturi personalizate de tip masina transforma de obicei camera copilului într-o aventură plină de imaginație și distracție.

Se fac la comanda si se personalizeaza cu diferite imprimeruri reprezentative sau in tematica anumitor desene animate, animatii, caricaturi ale personajelor sau eroilor indragiti de catre copii, imprimeuri 3D, etc.

O sa va prezentam in cele ce urmeaza mai multe modele de paturi tip masina, pentru 3 categorii de varsta 2-8 ani, 2-12 ani si 2-16 ani:

Pat tip masina pentru baieti Fulger DS

Paturile sunt frabricate din PAL melaminat de 18 mm, același material folosit și în cazul paturilor pentru adulți, care ii va oferi patutului mai multa stabilitate si rezistenta.

Pat model masina Fulger DS pentru copi i2-8 ani, 2-12 ani, 2-16 ani

Pentru siguranța copiilor, muchiile patului sunt rotunjite, astfel încât să se evite eventualele accidentări.

Pat tip masina 2-8 ani, 2-12 ani, 2-16 ani SpiderMan:

Pat tip masina model Spider Man 2-8 ani, 2-12 ani, 2-16 ani

Marginile patului sunt prevăzute cu o bordură PVC, care oferă o protecție suplimentară pentru a fi siguri ca copilul nu se accidenteaza de marginile patului.

Suportul pentru saltea este realizat din PAL hidrofugat și funcționează ca un izolator termic față de podea astfel incat micuțul dumneavoastră se va bucura de un mediu confortabil și plăcut pentru somnul său.

Model de pat masina cu Paw Patrol Chase copii 2-8 ani, 2-12 ani

Pat tip Masina cu Paw Patrol Chase pentru copii  2-8 ani si 2-12 ani

Pentru a ușura procesul de mutare și rearanjare în cameră, patul este prevăzut cu piciorușe saboti din plastic, care asigură o mobilitate sporită.

Este important de menționat că acest pat de tip mașină nu include saltele, dar puteți găsi o gamă variată de saltele compatibile în categoria dedicată de pe site-ul nostru de unde puteti alege salteaua comapatibila (click aici).

 

Pat tip masina Roz cu imprimeu Fulger Speed 3D pentru fetite 2-8 ani, 2-12 ani, 2-16 ani

Pat tip masina pentru fetite 2-8 ani, 2-12 ani Fulger Speed

Dimensiunile patului tip mașină pentru copii, în intervalul de vârstă 2-8 ani sunt de: lungime totala: 150 cm, latime totala pat: 74 cm, inaltime pat: 50 cm.

Dimensiuni pat tip masina 2-12 ani: lungime 170 cm, latime 84 cm, inaltime 55 cm.

Pat masina cu imprimeu 3D Fulger Speed Blue

Iar pentru pat tip masina petru copii mai mari 2-16 ani dimensiunile sunt: lungime totala pat: 190 cm, latime totala pat: 94 cm, inaltime totala pat: 62 cm.

Pat copii 2-8 ani, 2-12 ani, 2-16 ani model masina Fulger 3D Blue

Imprimeul aplicat pe panourile laterale este protejat de un film incolor aplicat la cald, care previne zgârieturile și păstrează patul într-o stare excelentă în timp.

Paturile ajung sa sustina o greutate maximă de 120 kg, asigurând astfel o rezistență atat pentru copil cat si pentru parinte, daca acesta are nevoie sa se aseze langa copil pentru a-i citi, a sta cu el cand este racit, bolnav, etc.

Pat masina Hero 2-8 ani, 2-12 ani, 2-16 ani

Pat tip masina cu imprimeu Hero pentru copii 2-8 ani, 2-12 ani, 2-16 ani

Montarea patului este de simplă și nu necesită mult timp, in coletul de livrare veți găsi și o schiță de montaj care vă va ghida în procesul de asamblare.

De asemenea, pentru a facilita transportul paturilor mai grele și voluminoase, vă punem la dispoziție serviciul de transport cu o taxă de 50 de lei, valabil oriunde în România.

Achiziționarea acestui pat vine însoțită de o garanție de 24 de luni, astfel încât să vă puteți bucura de produsul achiziționat în toată liniștea și siguranța.

Pat masina SpiderMan Rosu vedere close-up

Mai exista si modelele de paturi tip masina cu Minnie pentru fetite 2-8 ani, 2-12 ani

Pat masina Minnie Roz

Acestea au un design mai feminin si culori specifice de obicei fetitelor.

În concluzie, paturile de tip mașină, personalizate pentru băieți si fete sunt o alegere destul de buna pentru a aduce un strop de aventură și distracție în camera copilului dvs si pentru a-l motiva sa doarma singur.

Pat Minnie Rosu de tip masina

Durabile, stabile și sigure, concepute pentru a asigura un mediu de somn confortabil și plin de imaginație pentru micuțul dumneavoastră.

Cu dimensiuni potrivite, protecții laterale și o gamă largă de saltele compatibile, aceste paturi vor deveni cu siguranță punctul central al camerei copilului.