Ce cumperi atunci când cumperi un CUBE?

Să fim sinceri! La început te atrage pentru că este frumos, chiar foarte frumos. Însă atunci când îl ai mereu în preajmă, îți dai seama că te simți cu adevărat mai bine și că nu vrei să mai renunți la el. Ai vrea să îl ai cu tine peste tot, chiar și în vacanță.

Da, Jonix Cube îți îmbunătățește în mod simțitor calitatea vieții întrucât asigură imediat un mediu curat și decontaminat constant. Jonix Cube regenerează aerul pe care îl respiri, chiar în timp ce-l respiri, contribuind la starea ta de bine și te ajută să previi diverse îmbolnăviri. Cu Jonix Cube lucrezi, dormi și trăiești mai bine, deoarece, la fel ca toate dispozitivele din familia Jonix, are proprietăți unice, de care se îndrăgostesc toți cei care se decid să îl încerce.

100% Made in Italy

Toate dispozitivele Jonix sunt proiectate și realizate integral în Italia, cu materiale ce provin de la furnizori locali care sunt selectați:

  • Pe baza calității prelucrării, pentru a obține cel mai bun produs;
  • Pe baza apropierii geografice, pentru a avea un impact cât mai redus asupra mediului;
  • Pe baza valorilor cu care își desfășoară activitatea, pentru o dezvoltare socială și economică armonioasă.

Furnizorii noștri sunt fără îndoială cei mai buni producători italieni: cunosc potențialul produselor și știu să creeze, împreună cu noi, componenta cea mai potrivită pentru fiecare solicitare.

Producția Jonix are și o componentă socială: asamblarea anumitor componente ale dispozitivelor a fost încredințată companiei Sol.Co, o societate din Treviso care transformă diferitele dizabilități ale personalului în resurse valoroase pentru întreaga comunitate.

Făcut să dureze

Dispozitivele Jonix Cube sunt proiectate și realizate pentru a funcționa timp îndelungat, cu mai mult de 5 ani decât majoritatea electrocasnicelor mici. Purificatoarele Jonix au, de asemenea,  costuri de întreținere reduse și consum minim de energie (10W). Experții noștri din domeniul chimiei și fizicii și inginerii noștri au făcut deja toată treaba, astfel că nu mai ai nevoie de alți tehnicieni pentru a te bucura de beneficiile purificatoarelor de aer Jonix: mentenanța este simplă și rapidă. Display-ul te va anunța atunci când este momentul să cureți generatoarele sau să le înlocuiești (după aproximativ 9.000 ore de utilizare). Din numai câțiva pași, într-o totală autonomie, fără să depinzi de cineva, îți vei putea remedia dispozitivul.

Jonix are grijă de tine și de planetă

Dacă îl folosești, știi deja cât de bine te simți cu un Cube, acasă sau la birou! Fără aer poluat, doar cu aer proaspăt în orice moment al zilei, chiar și după ce ai gătit, un mediu purificat și sigur (decontaminează inclusiv suprafețele!) pentru toți, în special pentru persoanele alergice sau astmatice! Particulele reactive produse prin intermediul generatoarelor de plasmă rece  „vânează” toate elementele poluante prezente în aer (virusuri, bacterii, mucegaiuri, compuși organici volatili, mirosuri și alte noxe) și le distrug fără a lăsa reziduuri. Acolo unde se respiră bine, se doarme bine și se trăiește bine!

Jonix Cube și toate purificatoarele de aer Jonix sunt realizate cu un procent ridicat de componente reciclate și reciclabile în măsura în care se pot asigura produse fiabile și rezistente în timp. Filiera de producție este scurtă, transparentă și integral italiană, iar Jonix este o companie care a ales să planteze cantitatea de copaci necesară pentru compensarea întregii producții de dioxid de carbon generată prin procesul de producție, fiind membră a programului Treedom.

O tehnologie proprie testată și garantată

Suntem singurii din Italia cu un laborator științific intern (JonixLab) care testează, proiectează și dezvoltă câmpuri de aplicare noi pentru Jonix Non Thermal Plasma Technology, tehnologia cu plasmă rece, sufletul dispozitivului nostru. În JonixLab realizăm experimente pentru a produce dovezi științifice cu privire la eficacitatea sistemelor și a siguranței lor. JonixLab a dezvoltat și depus 3 brevete pentru generatoarele Jonix, pentru a asigura unicitatea în materie de performanță, siguranță și eficiență.

Așadar, ce mai aștepți? Cumpără-ți chiar acum propriul Cube!

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.