Produse BIO pentru bebelusi

Dragi mamici,
Ieri am adaugat in magazin produse noi, produse din gama BIO.

Si sunt de toate felurile:produse de ingrijire pentru bebelusi, pentru mamici, cosmetice (creme cu factori de protectie SPH 20, 35, 45, lotiuni autobronzante, sampoane, geluri de dus, creme de corp).

Ba chiar si diverse uleiuri “curative” pentru mamici si copii (Spray impotriva paduchilor, Ulei de masaj pentru perineu, Ulei calmant pentru eruptii dentare, Stick/Roll-on pentru imunitate).
Inainte sa le adaugam am tot citit despre produsele astea si am intalnit multe feedback-uri bune de la o multime de specialisti.
Pe marea majoritate le gasiti in categoria “Accesorii copii” – subcategoriile: “Cosmetice copii” si “Cosmetice mamici” sau, mai simplu de-atat, dati un simplu search in site: “BIO” si va apar toate produsele din aceasta categorie.
Ce-mi place cel mai mult la produsele de ingrijire pentru bebelusi, in special la cremele de corp, ulei, gel de dus, sampon, este faptul ca si-un adult le poate folosi fara niciun fel de problema.

Eu, de cele mai multe ori, recurg la cremele de corp pentru bebelusi caci, sincera sa fiu, n-am gasit nici o alta crema mai buna decat cele din gama bebelusilor. Incercati macar o data, si veti vedea rezultatul.
Asa ca, va invit cu mic cu mare sa le vedeti, sa vi le procurati, si sa-mi dati si voi feedback!
Zi frumoasa,
Gilda-Mihaela

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.