Cele mai dorite leagane ale anului

In primii ani de copilarie eram fermecata de singurul leagan care exista la gradinita unde invatam.

Bineinteles, nu eram singura care isi dorea sa isi petreaca timpul liber jucandu-se acolo, iar asta, la varsta respectiva, era o problema vitala si nu stiam cum sa o rezolv.

Anii au trecut, lumea s-a schimbat, posibilitatea de a detine diverse produse si articole a crescut, iar acum, din fericire pentru copiii nostri si pentru noi, le putem oferi fara probleme clipe frumoase care vor genera amintiri de neuitat.

Le putem crea fara probleme in propria casa sau curte, basmul preferat de care sa se bucure in fiecare zi alaturi de cei dragi.

Pentru a va usura munca, ne-am decis sa facem top 3 cele mai vandute leagane pe acest an.

  1. Balansoar copil cu personaje haioase si culori vii. -Acestea ii captiveaza pe cei mici si le va oferi un timp indelungat momente placute. Acest produs este usor folosit, datorita greutatii reduse se pot deplasa cu lejeritate si ocupa foarte putin spatiu. Este dotat cu 3 jucarii pe care copilul dumneavoastra le va adora, iar daca doriti sa le schimbati nu va fi o problema deoarece bara de jucarii este detasabila.
  2. Leaganul de curte care reprezinta principala lor atractie. Copiii adora sa-si petreaca orele jucandu-se in acesta deoarece se pot distra afara si pot comunica eficient cu restul lumii. De asemenea, cu ajutorul acestor produse puteti crea un spatiu special de povestit basme in care copilul dumneavoastra va salva lumea balansandu-se. Acest lucru ii va aduce fericire in suflet si zambete pe buze. Prezentand un sistem sigur, cel mic va fi mereu in siguranta si dornic de distractie.
  3. Fotoliu balansoar care ii creaza copilului un mediu relaxant datorita balansarii linistite. Prezinta setari diferite de miscare si de viteze, imitand chiar leganatul mamei ceea ce ii ofera copilului siguranta. De asemenea, este dotat cu jucarii care ii dezvolta creativitatea si care ii atrage atentia. Este recomandat pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0-12 luni.
  4. Este vital sa le cream copiilor nostri un mediu de viata placut deoarece astfel vor creste armonios si vor putea invata in mediul inconjurator jucandu-se. A te juca intr-un balansoar singur sau cu prietenii nu inseamna decat a te legana, copilul va cunoaste mediul, va comunica mult mai usor, va distinge cu usurinta formele din imprejur, se va bucura de  varsta pe care o are si, cel mai important, va fi mereu cu zambetul sau dulce pe chip.

    Cu totii ne dorim sa ne vedem prichindeii plini de viata si fericiti iar leaganele ofera exact acest lucru.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.