Cum se prepara laptele praf cu espressorul Formula Pro Advanced de la BabyBrezza

Prepararea laptelui praf cu espressorul Formula Pro Advanced de la BabyBrezza este intotdeauna o experienta esentiala pentru cel care doreste sa utilizeze zilnic acest aparat.

Recipientul de pudra al aparatului este alimentat cu grija astfel incat sa nu ramana resturi varsate in afara acestuia. In interiorul recipientului, nivelul de pudra trebuie sa fie reglat intre nivelul minim si nivelul maxim, iar capacul acestuia trebuie inchis in sensul acelor de ceasorinc pana cand se blocheaza. Astfel se asigura blocarea si pozitionarea corecta a recipientului pe baza aparatului. Detasarea recipientului de pudra se face rotind capacul in sens invers acelor de ceasornic.

In functie de inaltimea biberonului puteti fixa tava de scurgere astfel incat gura recipientului sa fie foarte aproape de palnie. Fixarea tavei de scurgere se face impingand ferm spre baza acesteia.

Persoana care foloseste aparatul trebuie sa se asigure ca espressorul de lapte praf este conectat la o sursa de energie electrica. Se selecteaza butonul pentru setarea pudrei(powder setting) pana cand se ajunge la numarul corect corespunzator formulei de lapte utilizata. Alegerea corecta a setarii in functie de marca si tipul de lapte utilizat se face accesand babybrezza.com/FPA. Calitatea biberonului depinde de modul in care se realizeaza setarea corecta, respectand brandul si tipul de lapte praf folosit.

In pasul urmator apasati butonul ml pentru a alege in cati mililitri de apa sa se dizolve pudra. Aceasta cantitate reprezinta doar apa fara sa includa si volumul de pudra dizolvat. Astfel ca nivelul cantitatii de formula optinut este intotdeuna mai ridicat decat cantitatea de apa folosita din cauza cantitatii de pudra adaugate sau a biberonului utilizat.

 

 

Urmeaza alegerea temperaturii care se face prin selectia butonului Temp. In acest caz exista trei nivele la care se poate face setarea:

  • putin mai cald decat temperatura corpului;
  • temperatura corpului;
  • la nivelul temperaturii camerei.

In intervalul de incalzire al apei indicatorul pentru temperatura se va aprinde intermitent si va ramane aprins in momentul in care apa ajunge la temperatura selectata.

Furnizarea formulei se face prin apasarea butonului Start.

 

 

 

Vestea buna este ca nu trebuie sa treceti prin acesti pasi de fiecare data cand trebuie sa preparati laptele. Chiar daca a fost deconectat de la sursa de energeie electrca, aparatul retine setarile pentru pudra si cantitate.

Espressorul Formula Pro Advanced de la BabyBrezza furnizeaza simultant apa si pudra oprindu-se automat cand dozarea este completa.

Sunt utilizatori care pot identifica mici bulgari de pudra in interiorul biberonului, insa acest fenomen este prezent doar la anumite tipuri de lapte alese. Totusi, daca in formula finala intalniti bulgari de pudra, va recomandam sa agitati pana la dizolvarea acestuia.

Este important pentru precizia masurii sa reumpleti recipientul cu pudra in momentul in care bratele rotitei de amestec devin vizibile.

In urma acestor pasi, biberonul este gata pentru a fi consumat de bebelus la temperatura aleasa fara timp pierdut si fara batai de cap. Aflati mai multe despre espressorul Formula Pro Advanced de la BabyBrezza daca accesati aici manualul de utilizare scris in limba romana.