Hainutele de bebelusi – ce sa cautam acum toamna

S-a schimbat vremea si deja vremea body-urilor cu maneca scurta sau vremea cand bebelusului nostru ii era suficient un „”pampers”” s-a dus.

Deja mamicile trebuie sa aiba in vedere sa se orienteze catre haine pentru bebelusi pentru toamna / iarna.

Trecem la body-uri cu maneca lunga, salopete pentru bebelus, pijamalute si geci groase.

Daca ne orientam catre imbracaminte bebelusi pentru exterior puteti achizitiona o salopeta de iarna, captusita, groasa de la Nannette (cod 10468), flausata, pufoasa si moale la exterior, bumbac 100% la interior. Se poate imbraca peste altceva (gen body sau salopeta bebe de interior).

Pentru interior orientati-va catre salopete cu totul, asa numitele pijamalute de bebelusi, cu capse pe mijloc sau cu fermoar; sunt cele mai usor de imbracat / dezbracat.

Daca au si protectie pentru unghii (marginea manecilor se indoaie peste degetele astfel incat bebelusul sa nu se zgaraie pe fata) este si mai bine.

Urmariti de asemenea sa imbracati copilul in colanti si pantalonasi lungi, cunosc multe mamici care prefera sa tina fetitele imbracate in continuare in rochite (luate peste un tricou cu maneca lunga si pantalonasi sau colanti); astfel ca valorifica rochitele tot timpul anului, avand in vedere ca in marea majoritate a timpului copilul sta in casa / cresa la caldura.

Oricum, vremea rece se apropie cu pasi repezi, daca ati pus ochii pe vreun articol deosebit din categoria Haine Iarna baieti nu uitati sa vi le procurati din timp, in decembrie stocul de iarna este de obicei deja epuizat.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.