Incaltamintea care multumeste atat copiii cat si parintii

Imi amintesc cu amuzament momentele din copilarie cand trebuia sa ma incalt cu o pereche de sandalute roz pentru a ma duce la gradinita si groaza mamei cand tipam spunand “Nu ii vreau, nu imi place rozul”. Incerca sa-mi explice ca sunt rezistenti, comozi, ca materialul este cel mai bun, ca si alti copii poarta la fel, dar degeaba.

Apoi a inteles ca pe langa alegerea marimii potrivite, a unui material bun si rezistent, trebuie sa aiba in vedere si gusturile mele.

Bine ca in prezent lucrurile s-au schimbat si ca putem cumpara cu lejeritate incaltaminte cu personajele preferate sau cu diferite forme si culori care atrag privirile  celor mici, reusind sa-i multumim astfel.

Alegerea perechii potrivite este foarte importanta atat pentru copil, cat si pentru parinti, deoarece este inca un factor de sanatate, iar pentru o crestere corecta a picioarelor copiilor nostri trebuie sa avem o atentie speciala.

In magazinul nostru veti gasi o mare varietate de oferte si produse de la cele mai bune marci pentru a alege incaltamintea potrivita pentru cei mici.

Avem atat botosei pentru bebelusi, cat si balerini, pantofiori, papucei, sandale, ghetute, cizmulite pentru fetite si baieti la cea mai buna calitate, comozi si pe gusturile tuturor prichindeilor.

Nu putem uita ca cei mici iubesc sa descopere lumea si ca sunt foarte curiosi, de aceea va recomandam botoseii Little Dog, care sunt foare usori si comozi, ideali pentru primii pasi. 

Parintii au fost multumiti de calitatea ridicata a produsului, de design-ul placut si atragator pentru cei mici si, mai ales, de incantarea copiilor care nu i-au aruncat din picioare si care i-au determinat sa se miste.

Pentru exterior sunt ideale sandalele, care sunt confectionate din piele, talpa este flexibila  si au pernita antiplatfus.

Sunt disponibile pe mai multe culori si contin diferite accesorii, atat pentru fete, cat si pentru baieti.

Feedback-ul primit de la cumparatori este foarte bun, ei fiind multumiti de comoditatea de care au dat dovada si de impactul pozitiv pe care l-au avut asupra copiilor care nu s-au plans niciodata de ei.

Nu putem uita de marea problema pe care o au copiii cu papuceii de interior, foarte rar ii tin in picioare.

Cei pe care noi ii avem au designul atragator datorita personajelor de pe ei, iar cei mici vor fi fericiti si mandri ca ii poarta.

De asemenea, ii ajuta pe cei mici la dezvoltarea echilibrului si a muschilor si le dau senzatia de libertate ca si cum ar fi desculti.

Nimic nu este mai frumos pe lume ca un copil sanatos si fericit.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.