Must have- paltonasul

Mamicilor, sezonul rece se apropie cu pasi repezi spre noi, iar copii au nevoie de hainute mai groase pentru a nu raci. Desi cele mai multe mame asociaza hainele groase cu incercarea de a tine departe raceala de buburuzele lor, de cele mai multe ori, copii devin adevarate umerase de haine. De ce aceasta asociere Simplu! Fiecare mamica imbraca copilul cu cat mai multe haine pentru a-i nu fi frig si cei mici abia se mai pot misca. Mi se intampla la fel cand eram mica, mama era foarte grijulie, insa uita urmatorul aspect: ca trebuia sa mai merg, sa mai ma misc si sa ma joc. Toata perioada copilariei am urat acele geci groase, pufoaice, cu care ma imbraca de fiecare data, iar cand am crescut am promis ca nu mai pun geaca pe mine, ceea ce s-a intamplat chiar daca inghet de frig. La mine a avut repercusiuni mai serioase obligarea purtarii unui obiect vestimentar pe care l-am urat.

Pentru a evita astfel de moment mamicile ar trebui sa se gandeasca in momentul in care cumpara o haina mai groasa la modul in care se vor simti copii, dar si la lejeritatea acestora de a se juca. Cea mai buna optiune care imi vine acum in mine este achizitionarea unui palton deoarece are un croi frumos, ofera confort pentru mobilitate copilului si acesta se va simti foarte bine intr-o piesa vestimentara de sezon. Nu numai mamicile trebuie sa fie elegante, ci si copii lor.

In acest moment modelele de paltonase au invadat toate magazinele, atat cele online cat si cele din centrele comerciale. Mamicile pot alege diverse modele, intr-o multitudine de culori atat pentru fetite cat si pentru baieti si astfel pot renunta in sfarsit la eternele geci de fas, in care copilul se simtea imobilizat. Materialul din care este confectionat paltonul trebuie sa fie dintr-o stofa groasa, pentru a tine de cald, iar croiul trebuie sa fie unul simplu pentru copii pentru ca acestia sa se imbrace repede la gradinita sau cand ies prin parc sa se joace. Lungimea ar trebui sa fie undeva la genunchi, sa nu fie nici prea lung sa se poata misca, nici prea scurt sa nu ii fie frig. Paltonul poate fi purtat atat de fetite cat si de baietei, intrucat exista foarte multe modele si acestea sunt cele mai recomandate in acest sezon.

Desi este frig afara si am renuntat la fustite, rochite, tricouri si pantalonasi imbracamintea copiilor poate ramane la fel de cool, daca stim sa o asortam, oferindu-i acestuia posibilitatea de a se misca, de a se juca, fara a se simti ca un butoias care sta sa se rastoarne, iar solutia este paltonul.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.