Revenirea carourilor

Noile tendinte in moda arata revenirea in forta a carourilor, in diverse combinatii si diverse culori, unele mai ciudatele, altele mai interesante, depinde de gustul fiecaruia si de modul in care sunt combinate.

Acest imprimeu des promovat, in ultima perioada in ultimele colectii si reviste de moda si inspirat de la scotieni a reprezentat un interes extrem de mare pentru majoritatea designerilor.

Acesta a avut parte de diverse reinterpretari de la clasicul imprimeu, la diverse combinatii si este prezent atat la nivelul accesoriilor: genti, curele, pantofi, cat si la diverse articole de imbracat: paltoane, bluze, rochii, fuste.

Dar nu numai adultii pot purta carouri, ci si copii, insa depinde foarte mult de model si de culorile care influenteaza creatia.

Nu ii putem imbraca pe cei mici in functie de ceea ce vedem la televizor, in reviste sau pe strada pentru ca ar arata comic si nu ar fi tocmai o alegere potrivita pentru ei.

Trebuie sa ne gandim daca fetitelor sau baieteilor le-ar sta bine in aceste hainute, in ce combinatii ar merge, nu putem sa ii imbracam cu o tinuta incarcata de imprimeuri.

Pentru copii mi se par adecvate hainutele in carouri rosii si albastre, prima alegere, pentru ca m-am lasat inspirata de catre scotieni, de portul lor national, iar la cea de-a doua nuanta m-am gandit pentru ca rezoneaza foarte mult cu royalitatea, sunt tonuri puternice si complementare. Pentru fetite m-am gandit sa va recomand o rochita foarte draguta.

Aceasta are doua imprimeuri: in partea de sus un imprimeu cu buline albe pe un fundal maro si in partea de jos un imprimeu cu carouri, stil burberry.

Se completeaza perfect cele doua modele pe rochite, nu este foarte incarcata si aceasta poate fi purtata vara, cand este cald.

Daca imbracati fetita cu un bolero maro sau cu un blazer intr-o nuanta apropiata de imprimeurile rochitei aceasta ar fi perfecta pentru o zi de toamna sau de primavara.

O pereche de strampi mai grosuta si pantofiori in picioare si este o tinuta de iesit in parc cand temperaturile sunt mai scazute.

Tinutele cu carouri sunt interesante si se potrivesc oricarui bebelus sau bebelusa.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.