Paltoane copii pe BebeNou

Calendaristic iarna s-a incheiat, iar cand privim pe geam si iesim afara, ne izbeste un val de caldura si-n aer simtim deja mirosul mult asteptatei primaveri.

Daca tot intram cu pasi repezi in prima luna de primavara, trebuie sa incepem sa facem cumparaturile adecvate si sa alegem pentru copii cateva paltonase potrivite atat zilelor racoroase desi insorite, cat si pentru cele ploioase si racoroase.

In magazinele online a incetat febra reducerilor si si-au facut deja aparitia hainele potrivite sezonului care urmeaza cat de curand sa-si intre-n drepturi.

Am incarcat recent mai multe modele de paltoane pentru copii, de la varste foarte mici (0-3 luni – 1 an), pana la 8 – 9 ani (cele de fetite) si 10 – 11 ani (cele pentru baietei).

Toate paltonasele sunt confectionate din material textil, combinatie de 70 % polyester cu 30 % vascoza, bine matlasate pe dinauntru.

De regula, paltoanele mai pot fi confectionate si din alte materiale, mai subtiri, din piele (naturala sau artificiala), stofa, si ele pot fi matlasate sau doar captusite.

In functie de vremea de afara, trebuie sa alegem corect paltonasele pentru cei mici.

Daca dorim sa cumparam unul mai gros, pentru iarna, atunci putem opta pentru paltonase trei sferturi sau chiar mai lungi, si bine matlasate pe dinauntru.

Bineinteles ca indicat ar fi ca ele sa aiba si gluga.

Cum multe mamici cochete doresc sa-si poarte copiii in ton cu moda si sa se asorteze mereu cu ele, multe omit gluga, punandu-le copiilor fie tot felul de caciulite trendy, fie palarioare, pentru a fi mai elegante.

Ei bine, in zilele cele mai friguroase, de multe ori, caciulitele nu sunt mereu cele mai potrivite, gluga acoperind perfect toata ceafa si chiar fruntea copilului, protejandu-l de frig, ger, zapada.

Pentru un plus de eleganta, cum ar fi pentru plimbari, serbari, diverse ocazii, etc., le puteti opta pe cele din stofa.

Au o croiala foarte buna, modele simple si clasice, in cateva culori care vor sfida mereu vremea capricioasa.

Acestea, din stofa, sunt cele mai ravnite, se aseaza foarte bine pe copii si mereu vor da o nota de eleganta vestimentatiei.

Cand mergeti cu cei mici la evenimente importante de gen: botez, nunta, petrecere, este bine sa optati intotdeauna pentru paltoanele cu croiala mai eleganta, in detrimental celor mai sport spre casual (este bine sa va feriti de ele).

Am adaugat in magazin mai multe paltonase cu rochita pentru botez, seturi cu rochita, palarioara, pantalonasi, ideale pentru botez, pentru perioada de primavara si toamna.

Asadar, daca nu aveti timpul necesar pentru a umbla prin magazine, online mereu veti gasi o varietate mare de culori si modele, care va vor capta atentia Dumneavoastra cat si a copilului.

Elegante si fin lucrate, aceste paltonase accesibile la pret sunt solutia cautarilor dvs.

Vizitati www.bebenou.ro si veti avea parte de o placuta surpriza, o mare varietate de solutii.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.