Pe BebeNou.ro marimea conteaza!

NU glumesc, la noi in magazin marimea chiar conteaza!

Nu este o gluma, este o mana de ajutor pentru tinerele mamici care cumpara hainute fara sa se asigure ca stiu ce marime poarta copilul lor. Sau a celor care cumpara cadou hainute pentru nou nascuti, botez, turta, ziua de nastere a copilului colegei, a nepotilor, etc, etc In primul rand ar trebui sa consulte tabelul de masuri pentru haine copii.

E o regula de baza, daca nu-l gasiti in site , puteti cauta pe google ” tabel masuri haine copii ”  si gasiti acolo sugestii de la google, cu marimile pe varste si centimetri.

Mai ales daca luati pentru cadou, nu intrebati numai varsta, ci mai ales inaltimea copilului.

Trebuie avut in vedere ca de multe ori desi copilul are 6-7 luni (mai ales la baieti se intampla) are deja 77-78 de cm si e mai bine sa-i luati hainute de 1 an (echivalentul a 80 de cm).

Daca cumparati hainute de iarna din timp (multe comenzi la hainute de iarna apar la sfarsitul lui august – septembrie in ideea de a cumpara din timp si a-si alege cele mai frumoase modele), trebuie sa estimati ce varsta si ce inaltime va avea copilul peste 4-5 luni cand le va imbraca. Daca copilul este supraponderal este mai bine sa cereti dimensiunile hainutelor, este cel mai simplu; ori le luati o masura mai mare, ori cereti dimensiunile si masurati copilul.

Cum marea majoritate a hainutelor de copii sunt din bumbac, ele nu se intind, nu „se lasa”, astfel ca trebuie sa fiti atenti la masuri atunci cand cumparati hainutele.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.