Seturi de hainute pentru bebeluse aranjate si asortate

Seturile de bebeluse sunt cautate in aceasta perioada, intrucat a venit toamna, sezonul rece se apropie si fetitele trebuie sa fie imbracate mai gros, pentru a nu le fi frig. Eu recomand seturile de hainute din mai multe motive.

Un motiv il reprezinta faptul ca un set contine mai multe piese si nu sunteti nevoite sa cumparati separat produsele. De exemplu, acesta poate avea o salopeta, un body, o pereche de pantalonasi, o bluzita, o pereche de botosie, o caciulita. Acesta ar fi un set complet, deoarece contine toate piesele vestimentare, care pot fi purtate si separat. In functie de preferintele parintilor, bebelusii pot purta hainutele ca pijamalute sau ca tinute casual, de zi.

Un alt motiv pentru care recomand seturile este reprezentat de faptul ca hainutele pot fi purtate si separat. De exemplu, body-ul se poate purta cu alti pantalonasi, grosuti, daca este frig si rece sau cu pantalonasi scurti sau fustita, daca este cald. Pantalonasii pot fi purtati in diverse combinatii, in functie de temperaturile de afara, daca este soare, fetita sau baietelul poate sa aiba in partea de sus un tricou sau o bluzita cu maneca lunga, iar in cazul in care este mai frig, un pulover mai grosut sau o bluza de trening. Salopeta se poate purta ca si pijama, este confortabila si cei mici vor avea un somn linistit. Bluzita merge in diverse combinatii, cu fustite sau pantaloni scurti daca este mai cald afara sau cu pantalonasi grosuti daca este racoare afara.

Mi-a placut un set de hainute pentru bebelusi pe site-ul bebenou.ro si le recomand tuturor mamicilor care doresc sa aiba fetite imbracate in pas cu moda. Hainutele din set pe care le-am propus sunt confortabile si comode, majoritatea mamicilor oferind feed-back pozitiv dupa ce le-au achizitionat.

Setul este roz cu imprimeu de leopard, hainute care se vor potrivi oricarei bebeluse. Acesta contine o salopeta roz, cu o pisicuta imprimata, o pisicuta leopard, cu o fundita roz prinsa de urechiuta si o bombonica in gura. Imprimeul este ingenios si haios, iar bebelusele ar arata dragut. Pe langa aceasta salopetica simpatica, setul mai are si un body simplu alb cu margini cyclam. Acesta contine mesjul : „”Tati spune ca sunt perfecta””. Setul mai are un body cu manecuta scurta, care poate fi purtat vara sau iarna pe sub hainute mai groase. Pantalonii si caciulita au acelasi imprimeu si se asorteaza cu o bluzita neagra sau maro.

Acest set mi-a atras atentia de la inceput, mi-a placut combinatia de culori, mi-a placut imprimeul, eu fiind mare iubitoare de pisici. Pe piata hainutelor din Romania este un produs original si merita sa il aveti in garderoba bebeluselor.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.