The Wonder Weeks – cea mai utila aplicatie pentru mamici

Aprilie 2023.

A fi parinte este o experiență minunată, dar și complexă in acelasi timp, iar pentru a ne ajuta unii pe alții, împărtășim experiențele noastre și ale altor părinți care au trecut deja prin provocări similare tocmai pentru ca stim cat de stresati pot fi proaspetii parinti in primele saptamani/luni, si atunci ne dorim ca share-uirea experientelor noastre sa ii poata ajuta in acele perioade.

Așadar, astăzi vreau să vorbesc despre o aplicație care poate fi de ajutor în situațiile in care bebelusul nostru plange foarte mult, iar proaspetii parinti nu inteleg de ce.

    Este vorba despre „The Wonder Weeks”

Este aplicația nr 1 in lume pentru sănătatea bebelușilor, care a ajutat mulți părinți să treacă peste perioadele de pusee de creștere sau salturi mentale ale copiilor lor.

Deși este o aplicație contra cost (aproximativ 5 euro), din punctul nostru de vedere – merită fiecare banut (dat fiind faptul ca la noi a functionat).

Astfel, dacă este setată corect cu data la care bebelușul trebuie să se nască (nu cu data efectivă a nașterii), aplicația vă poate ajuta să înțelegeți mai bine etapele de dezvoltare psihologică și fiziologică ale bebelușului, astfel încât să știți cum să-l ajutați în perioadele în care se simte incomod, cu dureri sau cu crampe.

Ceea ce este foarte util la această aplicație este că, chiar dacă sunteți la primul dvs. bebeluș și nu aveți experien

ță, setând data corectă, aplicația vă poate oferi informații precum: „Urmează 3 zile de norișori”, în care bebelușul va fi mai agitat și va plânge mai mult.

Acest lucru vă poate ajuta să vă pregătiți mai bine și să vă odihniți înainte de perioada respectivă, astfel încât să puteți avea suficientă energie și răbdare pentru a-l ajuta pe bebeluș să treacă peste această etapă de dezvoltare.

Majoritatea părinților cu care am discutat au confirmat că, atâta timp cât este setată corect, 80/90% din datele furnizate pe aplicatie s-au potrivit.

Recomand aplicația, iar pentru noi personal a fost una dintre cele mai utile și salvatoare achiziții pentru bebelușul nostru.

Aplicatia poate fi instalata atat de Android cat si pe IOS, vedeti in cele ce urmeaza detaliile aplicatiei.

Descoperiți cum să înțelegeți și să susțineți cele 10 salturi în dezvoltarea mentală a bebelușului dumneavoastră, cu cea mai populară aplicație pentru părinți din întreaga lume!

Plânsete neașteptate, agățat de dumneavoastră și îngrijorări în privința stării de bine a bebelușului dumneavoastră – toate acestea fac parte dintr-o fază de progres în creierul micuțului dumneavoastră!

Milioane de părinți au găsit sprijin în urmărirea și încurajarea celor 10 salturi mentale în dezvoltarea bebelușilor lor, fapt recunoscut și de Apple, care a clasat aplicația în top 10 al celor mai vândute aplicații în 2018, 2019 și 2020.

Urmați dezvoltarea mentală a copilului dumneavoastră (0-20 luni) cu ajutorul unui program personalizat de salturi care vă arată când încep și se termină aceste salturi, și cât de importante sunt ele pentru dezvoltarea micuțului dumneavoastră.

Descoperiți cum puteți oferi sprijinul necesar copilului dumneavoastră în diferite etape ale salturilor, înregistrați progresele și etapele de referință ale bebelușului într-un jurnal, și vedeți lumea prin ochii micuțului dumneavoastră.

Această aplicație a primit numeroase premii, printre care titlul de cea mai descărcată aplicație plătită din categoria Sănătate și Fitness:

– premiul pentru „Cea mai tare aplicație pentru mame”,
– premiul „Choice & Gold” de la utilizatori acordat de MumIi,
– premiile AppRx Top 10 pentru „Aplicația pentru sănătatea copiilor”,
– și recomandarea NHS (Marea Britanie) ca „cea mai bună aplicație pentru părinți”.

Această aplicație este special concepută pentru părinți și vă ajută să urmăriți salturile copilului dumneavoastră în dezvoltarea lor mentală. Puteți înregistra etapele de referință ale bebelușului și să urmăriți progresul copilului dumneavoastră în săptămânile minunate ale acestor salturi. Un instrument util pentru dumneavoastră și bebelușul dumneavoastră.